kalpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Selamlar, Bugün gaza gelip aldığım fakat arkadaşımın oynayamayacak olmasından dolayı boşa çıkan World of Warcraf Classic hesabım satılıktır. Hesapta 3 Aylık oyun süresi mevcuttur ( normal fiyatı 35 Euro - 229 TL ben indirimli olması için rus hesabı üzerinden aldım ). Alacak arkadasa tüm gizli bilgiler, dilerse sadece hesap için actıgım mail adresimi verebilirim. Daha öncede buradan wow hesabı sattım referansım vardır. Fiyat : 100 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalpin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 80 tl ile guncel, 3 aylık prepaid dun yüklendi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 vay, Classic geldiği gibi aynen Vanilla dönemindeki gibi WoW hesabı satılmaya da başlanmış. nostaljik oldum böyle görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 bende satsammi acaba ya rhokdelar li orc hunter kim istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar