LethE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 beta modlar arada bi ton şeyi bozuyor açık bırakmanı tavsiye etmem. obligatory Spoiler pis hileci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Spoiler oh be corruptionsuız indirdim choursannadaki demonı yarı lvl exp verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Bu ne yahu manasiz infolar spo icinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Oyun çıkınca sileriz hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 ne acayipsiniz lan oyun deneyimimizi paylaşıoz ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 nesi manasız yavrum anlat bi allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 nasıl bir mana zorunluluğu olmalı moderatör kardeşim sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 (düzenlendi) bi de manayla infonun farkını anlatmayı denereseniz çok gülecem Haziran 12, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 whatsapp gibi kullanmayı bırakabilirsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 napabilceğimi sormadım ki benim argümnanları geçip chat yapyonuz size getiriyosun 2 kişl oynuyo çünkü tüm forumda normal değil mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 bak yavrucum, info veriyorum diyorsun ya, kimse yazdığın 1000 tane mesaja bakıp bir info alamayacak, daha derli toplu yazarsan bir manası olur yani, manalı info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Spo gereksiz coguna demek istedim. Ornek pis hileci Kapish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 senin gibi anlatayim birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 infolar dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 sen niye ustune alindin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 aslinda bu sekilde forum olmez bir suru tek kelime cumle yazi yazip canli tutabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 arkadaşım spo gereksizle manasız bambaşka şeyler spo niye önemli 2 sayfa geride rahatsızlığını belirten kişl sebebiyle. info ve spoiler alakasını kur manayı bul lol boş boş laflar ediyosun , kurduğun argüman ya bir kelime ya da yanlış hade hoşçakal manalı mantıklı debate ayarında konuşmayı başarabilirsen gel konuş cevabını vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 On 11.06.2021 at 11:52, tunca dedi ki: Gizli içeriği göster baktım da trickster seçcem zevkl gibi şeker kardeşim demek istedikleri şey; bu alıntıladığım spoiler değil. bir de mesajları cümle cümle değil de toplu yazıp atarsan daha okunaklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 ee ben anladığımı belli etmedim mi bambaşka şeyler olarak define ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 peki belli edememişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 (düzenlendi) evet trickster seçtim path bonusları harika yaratıcı yapmışlar açıklaması da çok tatlı işte gerçeklikte küçük değişiklikler yaparak avantaj sağlıyo kendine filan yazıo skillere ek bonusları var örneğin knowledge arcana bundan soınra identify ettiğim itemların bonusları normalde olduğundan +1 yüksek çıkıcak ya da world seçseydim normalde olmayan chestler falan oluşuyomuş knight commander of drezen olarak deikkat etmem gereken bişiler veya önerin varsa alırım lethekun bu spo mu şimdi emin değilim çok bariz sanırım spo değil bi de dediğin longswordu + speed estocu aldım lootlar baya para etti kuşatma sırasında bu spoiler, diyalog olduğu için Spoiler gold dragon pathi açmayla alakalıdır belki Haziran 12, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 tuncaya takıldım diye amma içerlemişsin yani derli toplu yazayım ama sorduğu soru dışında extra hiçbişi yapmamaya özen gösteriyorum ondan kopuk geliyor sana. yoksa bende bilirim Spoiler X kişisi hain onu dinleme kuşatmada önce temple a git tavern'in orada athletics check var direk duvara çıkıyorsun taş atan devleri kesersin anahtarlarla da iç duvarı geçersin yazmayı. tunca Spoiler o dragon, dragon pathla alakalı değil ama o görevi ilk yapmanı tavsiye ederim. baya skill check istiyor bu quest missing patrol da o listedeki en zoru. edeceksen buna dikkat et ciddi ağız burun kırıyorlar longsword güzel bayağı götürüyor. tutorialda radiance'ı almış mıydın? yada siegede cüce demirciden upgradeledin mi? Finnean var (kickstarterdan konuşan silah) aldıysan inventoryde sağ altta tuşu var, pek anlaşılmıyor oradaki ince çizgi/bar'a tıklayıp silah tipi seçiyosun trickster direk zarları hileli zar yapıyo bu skill upların 2-3 seviyesi de var. arcana direk yeni random zöellik ekliyor. mobility önce hızlandırıyor, sonrada attack of opportunityleri tersine çeviriyor (adamarın etrafında ileri geri yürüyerek free attack çıkarıyosun) + yanlış hatırlamıyorsam trickster tüm itemları kullanabilmeni sağlıyor. plate exotic silah ne istersen giyersin ana karakteri retrain edersen mythic değiştirme oyun gider (hiç denemedim gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Spoiler radiance die bişiyim yok demirciyle de hostile olmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı. tutorialın neresindeydi acaba, festivali diyosun di mi ? 1. LVLında açılmadı her şeyi kullanma sonradan gelir sanırım. yeni vendorlarda güzel itemlar var retrain yaparsam dual wield + flurry + 2kama ile attack sayım 4 zqaten şu an yuumrukla, kamalarda 7 fln olcak sanırım. finnean var fakat silah olarak kullanınca ne bonusları var bakamadıum tam bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar