Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 3. goal Mounted Combat mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Evet m ve combatı ben de gördüm de, mounted combat çok salakça bi olay değil mi ya? Karakteri onun üzerine inşa etmen lazım, diğer taraftan çok fazla interior mekan var falan. 1milyonda turnbased getirsinler seçenek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Ride skilli gerekiyor iste en basta, http://legacy.aonprd.com/coreRuleBook/skills/ride.html#_ride ama tabi demonlar vb oldugu icin ucan birseyler de koyarlar sirf havada gecen savas olur falan 1-2 yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 2 saat önce, fenris dedi ki: Strech goal leri acildikca acikliyorlar. Sanirim dandik olduklarindan... Yeni acilan eldritch scoundrel tiefling. Meh... dandikliğinden olmayabilir ya, bi günde fund'lanacağını beklemediklerinden daha kararlaştırmamışlardır. based div2'de de öyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 2 saat önce, axedice dedi ki: Eldritch scoundrel tank için çok iyi base class aslında, ama jaethal kadar iyi tank için sanırım tek seçenek lich olmak. Dps de avoidance da kolay işler ama immunity > all. 1 monk alip denedim, fena diil. Monksuz prk iyi olmaz. Ya jaethal iyi de en iyisi yine pijamali monklar. Mounted combat olmasin ya. Ama adamlar asiri hirsli abidik gubidik bi suru sey koyabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 16 dakika önce, Cokomantis dedi ki: dandikliğinden olmayabilir ya, bi günde fund'lanacağını beklemediklerinden daha kararlaştırmamışlardır. based div2'de de öyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Onda hizli gidince sonradan bi kac tane eklediler diye aklimda kalmis. Bunda hic yok en basta :p daha dogrusu social icin var, para icin yok. Social hedef olayi da enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 asil soyle saglam bir QA ekibi strech goal olmasi gerek bu sefer, betasini bize yaptirmasinlar gene dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 ve Mounted Combat, sonrakide Dismemberment, ayrica lich olabiliyoruz istersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Alıntı immunity to diseases, death effects, poisons, and other weaknesses Other weakness önemli, fear ve bilimum mind control immunity varsa uncanny dodge alabilen herhangi bi class + monk/caster başlayıp Lich gitmek => Ultimate Tank. Zaten evil playthrough istiyordum sanırım bunu yaparım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 liç olmak için phylactery falan gerekmiyo mu, gerekiyosa karateci nası yapıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 evt, ayrica Craft Wondrous Item ve 100k+ gold ve min. caster level 11 olmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Mythic leveldan gelecek lichdom, sizin bahsettiğiniz WotC D&D ruleset. Bu paizonun mythic ruleseti. Base caster var bu arada benim bültte, mirror image yalnızca self cast olduğu için almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 (düzenlendi) “Mythic lich” icin once normal lich olmak gerekiyor once gibi sanki, bu template lich olan herhangi bir karakter ustune eklenebilir diyor. surdada ornek bir build official: https://paizo.com/community/blog/v5748dyo5lf5c?Mythic-PreviewMythic-Lich Şubat 7, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Base mythiclerde lich yoktu bile benim hatırladığım, zaten ilk revealda da mythic ruleset broken olduğu için baya modifiye edip oyuna koyacağız demişti owlcat. Community kaynaklarından bağımsız tamamen inhouse olabilir yani WotR lich i. Ha yine requirement olarak graft mraft featleri bişiler bişiler ister ama benim şu açıklamadan anladığım düz fighter da lich olabiliyor Alıntı the road to lichdom begins by summoning a loyal skeletal champion, fleshcrafting wings of bone or something else upon your champion, or forging weapons from the souls and bones of fallen crusaders Liches are spellcasters independent of their primary class selection — their spellbook is filled with new unique spells, as well grim (and mostly necromantic) spells selected from the spell lists of other classes. It doesn’t matter what class you are as long as you choose lich — you will be able to cast those spells Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 (düzenlendi) ya o pijamalı tank olayı bitsin artık bence. crane style herşeyle çalışıyor. monk flurry, two weapon fighting de çalışıyor. aynı stattan iki kere AC bonus alabiliyosun (sword saint+duelist). e bi de oyun sonunu touch attack la sneak attack yapan tiplerle doldurunca full plate li tank concepti yalan oldu. onun yerine illa crane style bilmem ne... uncanny dodge u masaüstünde kim hatırlıyodu, burda elzem oldu. (gerçi benim tankta yoktu, eksikliğini pek hissetmedim. abartıyorlar gibi.) çelik çeliğe değecek aga. madem demonlara girişiyoz, ağız tadıyla bi paladin tank olsun yaw... Şubat 7, 2020 fenris tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 85 acli turnde 200 damage sneak attack vuran tankim yine de 2 turnde black dragonu kesen kineticist degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 kineticist p2w ya.ona da ayrı ayar lazım. vivi nin 2 lvl da bir combat feat, rogue talent falan almaması lazım felan... çok şey var düzeltmeleri gereken de milletin hoşuna gidenleri düzeltmiyorlar anladığım kadarıyla. herkes crane style lı tank yapınca, dokunmadılar mesela. full plate, tower shield la crane stylla takılabiliyosun. sneak attack ın olduğu gibi düzeltilmesi lazım ama onu beceremiyorlar sanırım. gerçi onu yapan mod da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 sneak attack düzeltilir de rtwp eziyet olur o classlara. turn based yapsalar ne güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 (düzenlendi) 2 yeni mythic path daha gelmiş. (mythic path olayını masaüstünden tamamen farklı.) bi sonraki strech goal u seçemedim. "New Race: One out of Three" diyorlar... elemental raceler felan heralde.(eskiler genasi diye bilir...) Şubat 7, 2020 fenris tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 bunlarin hepsinin duzelmesi, ayar cekilmesi vs ciktiktan sonra gene aylar ve aylar surecek kesin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 artik kocaman ayimiza binmekle kalmayip zirhli ve ates sacan ayi olarak upgrade edebilecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 it is official now: we will be introducing a turn-based combat option in Wrath of the Righteous! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 o kadar çok soruldu ki social goalu beklemekten vazgeçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 TB mod zaten yeterince iyiydi, biraz daha functionality getireceğiz demişler AoO ve movement pathlerin görünmesi falan, gayet yerinde bi karar bence TB eklemeleri. Ben de herkes gibi kickstarter goal bekliyordum ama gelen istekler yüzünden -bide arcanein dediği gibi konsola da uygun olsun diye heralde- direk base game e eklemişler. Yalnız karşıt öfkeyi anlamak gerçekten zor, hani bu kadar entitlement da fazla ya. Suyuna mı bişey katıyorlar bu bebelerin anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 keşke vavra yapsaydı da "historically accurate olsun diye böyle yaptık, cahil cahil konuşmuşsunuz gene" diye dövseydi fdhskjhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar