Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 enigma ile konuşulan bir odada kitli kaldım şifresini kırdım ama kapı üstüme kitlendi bu hatayı bilen var mı bir türlü çıkamıyorum odadan geri alıyorum tekrar oynuyorum o bölümü yine orada kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 odanin bir resmi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 korsanlamış mıydın? arkham serisinde softlock koyuyolar drm olarak :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 hey gidi, saçma sapan bi adventure'da takılıp saatlerce pixel hunt yaptıkran sonra dergiden walkthrough okumak zorunda kalırdık no commentary walkthrough işini görmüyo mu korsan olayıysa ayrı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 (düzenlendi) yok abi korsanlamadım baktım youtubede izledim herkes orayı sorunsuz geçmiş zaten yapacağın hiç bir şey yok artık oyunu baştan oynadım bu sefer sorunsuz geçtim olan 3 saatime oldu Kasım 25, 2019 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 üst videodaki dk50 bu arada sorun yaşanan oda izlemek isteyenler bakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 ulan şimdide bu sorun çıktı https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=217473636 nasıl bir oyun la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 (düzenlendi) bu baya bugliydi, yapanlarda hadi update etmiyoruz artik, bye demislerdi sanki zamaninda edit: orjinal topige link olsun: Kasım 25, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 noluyo lan bi mindfuck oldum şu üstteki mesaja gidiyo sandım da onun konusunu da ben açmışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Origins i diğer Batman oyunlarından farklı bir firma yapmıştı, hem teknik hem kurgu olarak sorunları da vardı. O yüzden çok iyi tepkiler almamıştı. Origins bu yüzden Batman serisinin dışında tutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 he tutulur he. o sorunlar pc tarafında idi. konsol tarafı gayet iyi idi oyunun release'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 tutulur bilader, ahmet soft'a mı ne yaptırdılardı onu. seslendirme kadrosu da farklı zaten. kevin conroy olmayan betmen mi olur allasen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Bizde PC Gaming konuşuyoruz zaten neyleyim konsolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 batman serisi öyle aman aman bi seri değilki genel olarak 60-70% iste 50% isim ve batmobil işte 20%gameplay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 @Norak aramaya inandım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar