Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Classic Golemagg Horde yeniyim.


bao

Öne çıkan mesajlar

Oyna yeni başladım. Yıllar önce oynamıştım biraz ama ben bakmazken PvP serverları normal yapmışlar Retailde. Ben de classic te karakter açtım. Memnunum açıkcası classicten de. Gank yemek hoşuma gidiyor lol. Önce bir gnome mage i 47 ledim ama daha fazla gnomeluğuna katlanamadım ve horde saflarına katıldım gene mage olarak, bu sefer undead.

Yeni açtım bu karakteri, nickim Krixia, an itibariyle level 17 yim. 

Bir yandan da düşük levelları da kabul eden bir türk guildi arıyorum. Razorgore allience da bad company diye bir türk guildindeydim. Gayet iyi bir guilddi benim açımdan.

Daha hiç raid yapmadım. Bi level 60 layamadım ki karakterimi. 

Bir de 40 da mountumu alacak parayı nasıl biriktirebilirim 40 a kadar? Fishing e zaman yatırımı yapsam değer mi? Mesleklerim herbalism ve skinning. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum keşke ayrı başlık açmasaydın yav, Classic topic'inde konuşuyoruz zaten.

40'a kadar para biriktirmek istiyorsan AH'yi iyi kullanacaksın, bir de lüzumsuz bir şey satın almayacaksın. En çok yapılan hatalardan biri leveling sırasında üstüm başım cool gözüksün diye gidip çok da + bir şey sunmayan item'lar almak oluyor. Ucuza iyi item bulursan al da, onun dışında quest reward'lar ile devam et.

Yeni ability öğrenirken de dikkat etmen lazım, gittikçe artıyor training fiyatları. Gerçekten işine yaramayacaksa o level'larda sonraya bırakmanı öneririm, genelde hangi ability'ler önce alınmalı yazar internette araştırırsan.

Herbalism ve skinning'den güzel para gelebilir evet. Bence ikisi de mining'e göre daha kolay gathering meslekleri. Fishing ve cooking pek kasmadım ben, ama özellikle cooking'de ileride güzel recipe'ler oluyor. 

Golemagg'da başlayacaktık biz de ilk başta ama release'de felaket sıra oluyordu, Noggenfogger'a kaydık. Alliance'ız tabi biz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Patide de yeniyim ? ben dungeon dönerek kasıyorum leveling genelde. o da skill geliştirmeye pek fırsat vermiyor. bakalım. Diğer karakterimde mining denemiştim, iyi de var sadece copper satsan bile ama onda tıkandım bi noktada. mine bulamıyordum. şimdi herbalism deneyeceğim bakalım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...