Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Sevgili Pati, Gülmek İyileştirir Derneği için iyilik peşinde koşuyorum! Çünkü yaşanan olumsuzluklardan şikayetçi olmak yerine, elimden geldiğince sorunu çözmeye çalışanları desteklemeyi, adımlarımla tanıdıklarımı harekete geçirmeyi tercih ediyorum. Biliyorum ki bir konudaki farkındalık arttıkça, çözüm de o kadar kolaylaşacak. İşte bu nedenle, 3 Kasım 2019 günü İstanbul-2019-Gülmek İyileştirir Derneği-Oyun Tüm Çocukların Hakkı! projesi için İyilik Peşinde Koşarak, adımlarıma anlam katacağım. Koşumu desteklersen beni çok mutlu edersin. 1 çocuğu Hijyenik Oyun Merkezi'nde gülümsetmenin maliyeti; 1 günlük: 50TL, yıllık: 6000 TLdir. Bağış yapmak çok kolay. Kampanya için hazırladığım sayfamda şu anda kaç kişinin beni desteklediğini, hedefime ne kadar yaklaştığımı görebilir ve istersen sen de bağış yapabilirsin. http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC47192 Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 @Darqainu naptın abi, diğer bağışçılarımın toplamından daha fazla atmışın :D Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Kosmuyoruz bari kosanlari destekleyelim dedik, rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Ben de koşuyorum, ama bedavaya :) Haftaya caretta caretta run var, vücudum hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Maalesef bağış bütçemi önceki koşucularla bitirdim bu sene. Gülmek iyileştirir derneği tam filmin üzerine kötü denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 hedefim kutsal sayı 1337'e ulaştırsanıza lan beni olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 güzel bir girişimmiş, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 7 saat önce, Silphatos dedi ki: hedefim kutsal sayı 1337'e ulaştırsanıza lan beni olum Ulastirdik, hadi hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 hedefi geçtik yanlışlıkla, pardon sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 adamsınız çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar