Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Merhaba, www.bkmhome.com.tr sayfamı düzenliyorum. Ticimax firmasından altyapı ve hazır tema aldım. Ama hazır tema olduğu için müdahaleler sadece CSS diliyle yapılabiliyormuş. Yapmak istediğim şey; beyaz eşya, oyuncak vs. yazan üst paneli 1-2cm aşağıya indirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 css dosyasina bak, .navigation olmasi lazim. margin-top: ?px; ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 ne kadar charge ettiler buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 https://www.ticimax.com/e-ticaret-paketleri/ bunun en sağındaki paket special omni. orada yazandan çok daha güzel bi rakam aldım diyim zora sokmayayım kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 aqu ben sana fb den yazayım dedim ama kapatmışsın sanırım? panelde nerede olur bulamadım css i? 3-4 tane buldum html ama hepsi belirli bi bölgenin. genelin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 (düzenlendi) Alternatif olarak (sanıyorum ki menubar ile üstteki açıklamaların yetkili servis vs arasının açılmasını istiyorsun) .headerContent {height: 100%;position: relative;margin: 0px auto;} Satırını .headerContent {height: 100%;position: relative;margin: 0px auto;padding-top: 1rem;} İle değiştir Böyle bir görüntü elde edersin. Ayrıca bazı dosyaların (anaysayfada resimler örneğin) http üzerinden çekildiği için sayfan tam olarak güvenli görünmüyor browser tarafından. İletişime geçip https force olmasını iste sonuçta alışveriş sitesi. PS : diğer türlü arama falan kayıyor onları da manual düzenlemen lazım. Ekim 9, 2019 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 (düzenlendi) edit: hmm yanlis bakmisim Ekim 9, 2019 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 buldum bu arada tamam teşekkürler. burayı biraz kullanacağım, yardım edenlere şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 buldum sandım ama bulamıyorum kafayı yicem. panelde css kodları nerede olur bi standartı var mı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Bildiğin dosya abi css text dosyası gibi her panel farklı direk ftp bağlantısı vermediler mi? Ya da bilgilerini pm le bakayım 20 dkya çıkacam ama acele etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 niye opencart kullanmiyonuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 tema ayarlarinda customization vs. gibi bir sayfa olur, orada bir text box olur, oraya copy/paste'lersin yukaridaki kodlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Ekledik kodları fakat ticimax alacaklara şimdiden belirteyim tam bir çöp panele sahip. Css editor diye koydukları şeyde arama bile yok sfdsds. Tasarım ayarlaması yaptığın yerde kullanılan editör ve editörün değiştirilemeyen efsane fontları falan offf of. Sırf para emişlemek için yetkilerin çok kısıtlı falan ha bu işten hiç anlamayan adamlar için yeterli ayrı tabi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bugraalkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Ticimaxte ürün isimleri çok uzun olunca '...' geliyor ürün ismine bunu nasıl değiştiririm bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 text-overflow:ellipsis; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 ticimax'i bilmiyorum ama backend'den de kisitlaniyor olabilir link atabilirsen bakariz cozmezse yukardaki oneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Şimdi gördüm konuyu acaba tutturdu mu OP diye baktım another one bites the dust olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar