Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 (düzenlendi) Başlıkta tam açıklayamadım sanki ama yeni eve taşındım ttnet fiber vardı binada sadece onu bağlattım 24mbit. tplinkin bi modemini taktılar. Normalde bir sıkıntı yaşamıyorum online oyunlarda fakat eşim laptoptan veya tvden netflix/youtube falan açınca pingim fırlıyor. Eski evde superonline fiber 50 mbit vardı 5 6 cihaz bağlıyken en ufak bir dalgalanma dahi olmuyordu. Bunun ayarı vs var mıdır ne yapabilirim? QoS demişler ama işe yaramaz diyen de olmuş. Eylül 25, 2019 Aiko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 ethernet ile bağla bilgisayarını.aynı sorunu uydunette yaşıyordum, düzeldi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 ben kablo ile bağlıyım. Diğer bağlantılar kablosuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 (düzenlendi) uploada darbogaz yaratiyolardır. duzgun qos config iş yapar. Eylül 25, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 yada bağlanan kişilerin senkronizasyon muhabbetini kapattır. wifi gördümü hemen çekilen resimleri clouda atıyo telefonlar, etkisi epey büyük. ama limit koymak daha kolay ve pratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 (düzenlendi) aynı sorun var, gariptirki o telefon iphone ise lag oluyo, android ise pek olmuyo. Eylül 25, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 router'dan kaynaklanıyor genelde benim eski router mesala bazı clientlara açıyordu tüm kanalı ethernet ile bağlanan benim pcden kısıyordu niye bilmiyorum. bir de altyapı da problemli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 2 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: uploada darbogaz yaratiyolardır. duzgun qos config iş yapar. Katılıyorum, bunun ciddi etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar