sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 bilen ya da oynayan var mı? ilk gördüğümden beri ilgimi çekmişti ve denedim. klanınızın rezil yapay zekası (kendi kendilerine yemek yemeyi su içmeyi akıl edemiyorlar sanırım) ve QTE bazlı iğrenç savaş sistemi dışında gözüme batan bir yanı olmadı. evrim, nöronal enerji (oyunda exp'nin adı) ve yetenek ağacının konuya yedirilişi güzel. kraft ve keşif olayı da arkham asylum ile no man sky arasında bir şey. hafif minecraft tadı da var keşfetme yöntemi bakımından. nesneleri kombin etme deneme yanılma yoluyla bulunuyor hepsi. oyun hiçbir şey söylemiyor. oranızı buranızı kaşıyıp napıyorum lan ben diye gezebilirsiniz ilk. bir sıkıntı yaşamadım açıkçası. ilk bir iki saatte temelleri hiçbir ipucu olmadan common sense ile çözebiliyorsunuz temel şeyleri. üreme ve gen sistemleri için help menüsüne bakmakta yarar var. patch ve eklentilerle güzelleşir diye umuyorum. sırf savaş sistemi için oynamıyorum şu anda. yoksa iki çocuk daha yapacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 (düzenlendi) bu evrim gecirmis adamlarin yanindaki ucgen sey nedir? air jordan gibi duruyor Ağustos 31, 2019 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 background art'daki kus. R harfinin ustunde ve mizragin ucunun hemen altinda da var. oyle bir denk gelmis ki air jordan olmus hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 bu ayki humble choiceda var, nasıl oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 ben bunu bekliyordum sozde ama izleyince begenmemistim, butun tribein getir gotur islerini biz yapiyoruz grind'e bagliyor baya. kontrolleri falan kotuydu bile belki duzelmistir simdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Hayvan oldugumuz oyunlari seviyorum, bu da guzeldi de qte combat falan uyuz etmisti. Alisiliyo gerci. Roguelike gibi bi yani da var kalitim evrim puanlari vardi. Trainerlarla biraz daha oynanir hale geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar