Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 normal mw alma bence bu saatten sonra. warzone oynamak istersen ucretsiz zaten.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 (düzenlendi) aynen direk black ops cold war al. silah vs gelmiyor mw'ye artık, battle pass de warzone ve black opsa kaydı. bütün ilgi odak black opsda. ayrıca black ops daha güzel bence. perkleri, wildcard sistemi falan. daha kombinasyona açık loadoutlar falan. hit markerı sesi falan da daha bi hoşuma gidiyo. Nisan 3, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Oyunu alayım dedim, ne battle.net'te ne de sitelerde bulamıyorum. Modern Warfare yazıyorum, MW3, MW4 cıkıyor. Şu oyun serilerinde seri numarasını kaldırıp, sadece oyunun title'ını yapma olayına uyuz oluyorum ya.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/call-of-duty-modern-warfare warzoneo oyna geç ama yazık paraya
S-H Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 warzone'da 150 kişilik lobide 30 tane hileci oluyor.
Öne çıkan mesajlar