knox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 (düzenlendi) Dji spark (combo paket değil) 2(1 tane yedek) adet batarya, kumanda ve sıfır aldığım kutusu açılmamış 4 adet yedek pervanesi ile birlikte garantisi şubat 2020 ye kadar var. kutusu kitapçık vs duruyor, fiyat : 2200 tl Gopro hero 5 black 1 adet orijinal yedek batarya 1 sene daha garantisi var. 1100 tl ikisini birden alırım derseniz fiyatta bir güzellik yapabilirim. hepsi temiz ürünler. drone çok kullanılmadı, anca 2-3 saatlik uçulmuştur... resimleri eve geçince atacam Temmuz 31, 2019 knox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Selam, drone hiç düştü mü yoksa sıfır gibi mi? İkisi toplam kaça olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 (düzenlendi) - Ağustos 1, 2019 knox tarafından düzenlendi alıntılama yerine cevap yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 22 saat önce, Sixoms dedi ki: Selam, drone hiç düştü mü yoksa sıfır gibi mi? İkisi toplam kaça olur? düşmesi, sıkıntısı arızası vs yok. ikisini düz hesap 3 bin e veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 adam eve gidemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 sorma... bu arada sattım iki urunu de thx pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 şunu 2 ay önce satıyor olsaydın koşarak almıştım. neyse satılmış zaten hayırlı olsun alana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Tüh, spark'a talip olabilirdim gg wp . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 tüh kaçırmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar