stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 (düzenlendi) 1 saatimi aldı ilan, emeğe saygı + rep bekliyorum Corsair MM800 Spoiler Sert yüzey. Jelatinleri üzerinde hala. Sadece yüzey denemesi yapılıp kutusuna kaldırdım. Uzun süre kumaş kullanan biri olarak ben alışamadım, kaygan sürtünmesiz. Amazondan 2-3 ay önce kadar kargosu bilmem nesi 62$ a almıştım. Ürün İstanbul Ataşehir veya Şişli den elden teslim alınabilir. EFT/Kargo şeklinde de gönderim yaparım. Fiyat: 280TL TEMSİLİ RESİMLER Razer Lancehead Wireless Mouse Spoiler Bu hala gelen kargo paketi ile duruyor. Açmadım o yani o derece yeni Gelen kargonun içinde ürün var mı bakmadım bile N11 den 28.03.2019 tarihinde alındı. TR garantili. Piyasada stokta olan hep kablolu olan versiyonu var. 650 - 700 TL civarı. 650TL e veriyorum bende. Zaten indirim çeki vs ile 840TL gibi bir fiyata aldım diye hatırlıyorum. İstanbul Ataşehir veya Şişli den elden teslim alınabilir. EFT/Kargo şeklinde de gönderim yaparım. Corsair Void Pro RGB Wireless Kulaklık Spoiler Bu üründe 4 ay önce alındı. Akşamlar 2-3 saat kadar kullanıldı. Bende boyun fıtığı var ve ürün ele avuca gelen cinsten malzeme kalitesi var. Bana ağırlıktan ötürü ağrılarımı arttırdı biraz. Daha hafif ve ince olan hyperx e geçtiğimden ötürü satılıktır. Tüm aksesuarları poşetli şekilde duruyor. Hiç bir kozmetik hasarı v.s yok. İstanbul Ataşehir veya Şişli den elden teslim alınabilir. EFT/Kargo şeklinde de gönderim yaparım. 500TL Sapphire HD7870 OC Ekran Kartı Spoiler Tertemiz kart. Patiye yazmaya gerek yok, bu kartla şunu bunu oynarsın diye Fiyat: 350TL AMD Wraith Stealth Fan Sıfır Spoiler Ryzen 5 2600 ile gelen, hiç kullanılmamış termal macunu üzerinde. Fiyat: 50TL AMD FX 8320 İşlemci - Asus M5A97 EVO Anakart Spoiler Temiz gıcır sorunsuz işlemci. İşlemci Fiyat: 250TL. Resimlerde arkada görünen Asus m5a97 evo anakart ile birlikte alırsanız. 350TL bundle yaparım 8GB G.Skill DDR 3 1600Mhz CL9 Ram 4x2 Spoiler Fiyat: 150TL. Yukarıdaki işlemci+anakart paketine ek bu ramde alınırsa hepsi toplam 450TL Cooler Master 120mm Kırmızı LED Kasa Fanı Spoiler Sadece kırmızı renk yanıyorlar. Gayet sessiz temiz. 3 adet bulunuyor. Fiyat: 3lü paket 70TL DeepCool Gammax 400 Soğutucu Spoiler Ürün bu 235tl civarı sıfırı satılıyor. Fiyat: 60TL Asus 23.7" 1080p 2MS LED Monitor HDMI + DVI Spoiler Evet bu monitor hakkında çok şey yazılır. Zamanında çok araştırarak almıştım. Zamanının en güzel renklerine sahip TN paneli. Daha dün e kadar kullanıyordum zaten. Bugün itibariyle yeni monitör aldım. Ölü pixel v.s yok. Renk paletinden, ghosting v.b şeyler olmayışından çok memnundum. Yollarımız ayrıldı üzüldüm Sorunsuz, kozmetik hasarı yok, ayaklıkları sağlam ekranda cizik v.s yok Zamanında 3.5k reviews almış monitör Fiyat: 400TL Samsung 256gb 970 Evo Plus M.2 SSD Sıfır Spoiler Seal bantı üzerinde, paketi hiç açılmamış. Plus modeli. İş yerinde duruyor resmini çekemedim, eklerim. Fiyat: 450TL Temmuz 19, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 emeğe saygı + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 ö.m yolladım monitör için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Alıntı DeepCool Gammax 400 Soğutucu Pm gönderiyorum + Rep ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Monitör RedallHoor arkadaşımıza rez. edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 (düzenlendi) Logitech G300 Mouse Spoiler Yıllar biraz yıpratmış arkadaşımızı ama tüm tuşları, rgb ledi çalışır vaziyette. Tuşlarda çökme falan yok. Kozmetik çizik v.s mevcut. İş pc için, laptop için gideri var gayet. Telefonumun kamerası o kadar kötü çekiyor ki zaten o mikro çizikleri göremezsiniz Fiyat: 30TL Temmuz 19, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Fanları pahalı yazmışın bayağı. Maksimum 15TL tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 ne guzel post yapmis adam ins hemen satarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 (düzenlendi) 9 saat önce, Freemium dedi ki: Fanları pahalı yazmışın bayağı. Maksimum 15TL tanesi. Fiyatlarda bazı dengesizlikler olabilir. mesela monitörü ucuza koydum bilerek, yer kaplamasın diye. Satıldı hemen. Kasa fanları için yapılır bir şeyler ya. Edit yapamadığım için kaldı öyle. Monitor - SATILDI (RedallHoor) AMD FX 8320 İşlemci - SATILDI Asus M5A97 EVO Anakart - SATILDI Sapphire HD7870 OC Ekran Kartı - (RedallHoor) a rezerv DeepCool Gammax 400 Soğutucu - SATILDI Logitech G300 Mouse - SATILDI Temmuz 24, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 monitor alıcısı vazgeçerse çökerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Ekran kartını da haftaya alıyorum efenim. Abi monitörü direkt gidip aldım, hatta haber vermeden gittim mahallesinde bekledim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multikill Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Fanları almak istiyorum ama arkadaşa ulaşamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 (düzenlendi) @RedallHoor o beklemen kötü oldu ya evet Samsung 256gb 970 Evo Plus M.2 Sıfır 450TL (Resim eklendi) Spoiler Corsair MM800 - 280TL > 250TL Razer Lancehead Wireless - 650TL > 600TL Spoiler Abi tournament edition (kablolu) olan versiyonun linkini atıyorlar (79,99$ olan) Bu kablosuz 139,99$ olan. TR faturalı garantili sıfır. ------------------------------------------------------------- Corsair Void Pro Wireless Kulaklık - rezerv DavidMills Sapphire HD7870 OC - rezerv RedallHoor Cooler Master 120mm Kırmızı LED Kasa Fanı - Rezerv ------------------------------------------ AMD FX 8320 İşlemci - Satıldı Asus M5A97 EVO Anakart - Satıldı Logitech G300 Mouse - Satıldı 8GB G.Skill DDR 3 1600Mhz - Satıldı DeepCool Gammax 400 - Satıldı Asus 23.7 Monitör - Satıldı Temmuz 31, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Kulaklık satılmazsa ses et bakalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 (düzenlendi) On 31.07.2019 at 10:11, sleepingdeath dedi ki: Kulaklık satılmazsa ses et bakalım bi Rezerv eden arkadaşa p.m dem ulaşamadım 2 gündür. Yeniden satılık Ağustos 3, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Edit: rezerv oldu tekrar. Arkadaş ulaştı bana. Bu yazı editleme süresi cok kısaymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Rezerve süresi ve ilgin için çok teşekkürler @stormeagle. Kulaklık tertemiz, düzgün paketleme. Tekrar sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Fiyatlar çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar