pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 (düzenlendi) selamun aleykum sayın patıcıkler ve patıcıcıklıler skotıfy hafızanın hepsını almaya calıstıgından telefonu satmak zorundayım gecen sene mayısta ark ısımlı uyeden almıstım kutusu acılmamıs cıhazı pıl omru 86% da su an bırkac kez takla attı ama kılıf ve koruyucu cam oldugundan cıhazda yazılımsal ve donanımsal bır sıkıntı yok ankara ıcı gelıp bakabılırsınız telefona takas yalnızca ıp7 128/256gb black/jet black ıle olur bılgınıze ıyı forumlar operler ! worde copy pasteledim silmek yerine değerini bil caps lock tusunu tamir ettir pls- bonepart Temmuz 18, 2019 BonePART tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 İ. Melih.... Çıksana arkadaşım adamın hesabından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 capsi kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Vodafonu'un sınırsız Spotify tarifesine geç, alan derdin olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Nokia 8 alıp 256GB mmc tak işlem tamamdır hem donanım olarak ip7 nin iki katı performansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Nokia asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 ahahah hakkaten fistandan daha sacma bi post atmayi herkes beceremez tebrikler dracu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Olm niye eziyonuz lan beni gidiyorum iphone almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar