Litminov Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 (düzenlendi) Bodrum Yalıkavak'taki evimizi ek gelir nedeniyle kiralamak istiyoruz. Belki buraya da ilgilenen olursa diye koyayım dedim. Günlüğü 375 lira 30 gün ya da 2 hafta 450 lira 6 kişiye kadar kapasitesi olan 2 adet klimalı, tepede, sabah, akşam rüzgarlı, deniz manzaralı, bahçeli serin bir yer. Site içerisinde, bir büyük, bir orta bir de blok havuza sahip, kaydırak, cafe, spor salonu, oyun alanları gibi birkaç etkinlik alanına sahip. tam kafa dinlemelik sakin bir yer. Site adı yalıkavak holiday gardens. linki de buraya bırakıyorum. https://www.airbnb.com/rooms/35934185?source_impression_id=p3_1561812389_K3I3IRV0zd0BkuOT Haziran 29, 2019 Litminov tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paticik demek ,balta demek. https://www.bodrumvillakiralama.com/yalikavak-holiday-gardens-y42-apart__5-11714.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 op daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Sezonluk verin. Istiyosan arkadasim olan emlakciya yonlendireyim. Bu sene biraz gec kaldiniz ama belki agustosu komple verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Bi de airbnbye duzgun foto koy abi su hortumunjn fotosunu koymussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Yardım iyi olur valla ya son anda karar verdi bizimkiler fotoğraf işiyle falan hiç ilgilenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 On 29.06.2019 at 18:44, Esh dedi ki: Bi de airbnbye duzgun foto koy abi su hortumunjn fotosunu koymussun. niye? belki bahçe sulama fetişi olan biri kiralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 ben de fotolara takildim, 2 tane oda 22 tane bahce fotografi var abi. soyle giristen baslayip, mutfakti, banyoydu falan bi gezeydik yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 +1 sende olan bir durum degil, sadece tavsiye olarak soyluyorum... close up resimler koymayin bence. airbnb'de habire yakin cekim goruyorsam objelere falan "ok bu ev 3 m2 ve adamin gosterecek seyi bitti. kakalayacak adam araniyor" diyip kapatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar