Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 (düzenlendi) Garanti kısmını pek hatırlamıyorum, kağıtlarına baktım bulamadım. TR garantili aldım diye hatırlıyorum. Az kullanılmış, kenarda duran bir telefondur. Şarjı konusunda pek yorum yapamayacağım. Ortalama 3 günde bir şarj ediyordum ama kullandığım zamanlarda da çoğu zaman kenarda duruyordu. Herhangi bir çiziği, kırığı çıkığı yoktur. Hatta çok sağlam telefondur. Üstünden araba geçti bir şey olmadı. 4 üncü kattan düştü bir şey olmadı. Havuza düştü bir şey olmadı. Spoiler şaka tabi. Kırık çıkık yok, temiz. Aşınma yok. Çizik yok. Görselleri ilerleyen saatde çektiğimde atarım. Telefonun içi açılmadı veya her hangi bir işlem yapılmadı. Servise gitmedi vs. Fiyata 950tl diyelim (fiyatı pek araştırmadım. 999 ilanlarını görünce böyle yazayım dedim. Fiyatta yanlışım varsa ilerleyen günlerde düzeltirim) Ankara'da oturuyorsanız elden teslim alabilirsiniz. Aslında ankarada oturanları tercih ederim. Kargolardaki dengesiz taşımalar yüzünden kimseye mahçup olmak istemem. Kutusunda yazana göre Global versiyonmuş. Şarj aleti usb ve bizim prizlere göre. Yani öyle arada çevirici felan yok. Sanırım kaçak versiyonlarda arada bir çevirici oluyormuş. herneyse, ilgilenen çıkana kadar resimleri çekip eklerim sanırım. Haziran 24, 2019 orc_lord tarafından düzenlendi Kullanıcı isteğiyle fiyat güncellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 görseller yukarıdadır. (hizliresime yükledim. yurt dışı görünmüyor olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Hızlıresim yurt içinde de pek aman aman görülmüyor zaten. https://snag.gy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Spoiler Teşekkürler @Aceace yukarıdaki spoiler içinde ikinci mesajdaki resimler bulunuyor. İkinci mesajdakileri görmekte sıkıntı yaşıyorsanız buradan bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 başka bir sitede satıldı, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar