ajmet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Oyun adı: Spiderman Pri-Sec: Pri Alındığı ülke: TR Fiyat: 75 İletişim: Pm - tel Ödeme: Akbank - Ziraat - enpara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Pri ne demek? çok uzağım ikinci el piyasasına hiç alışveriş yapmadım da, ilk sahibi olduğun anlamına mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Primary ve Secondary hesaba tanımlılık dijital kodu ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 ben hala anlamadım pri ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 vip gibi bir sey galiba. oyun yuklerken icki ikram ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 37 dakika önce, Cthulhu dedi ki: ben hala anlamadım pri ne demek PS4 te digital satılan oyunları 2 kisi ayrı cihazlarda oynayabiliyor. primary ve secondary hesabı cihazında primary olaraak etkinlestirirsen eger Bu hesaptan indirdiğiniz oyunları ve DLC'leri, PS4'ünüzdeki istediğiniz her hesaptan oynayabilirsiniz. İstediğiniz hesaptan trophyler kazanabilirsiniz. eger hesabı aktif etmezsen o hesap makinada secondary hesap olarak kalır. Bu hesaptan indirdiğiniz oyunları ve DLC'leri ise sadece bu hesaptan oynayabilirsiniz. Ayrıca bu hesaptaki oyunları oynamak için internet bağlantısı şart. İnternet yoksa, bu hesaptaki oyunları oynayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 iletişim başbakanla mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar