Milamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 valla ilk 2 bölüm efektler çekimler fln şuana kadar çekilmiş en iyi süper kahraman dizisi olabilir. arkadaki kadro çok sağlam ve aşırı pahalı. son 2 bölüm falan belki aceleye getirilmiş olur ama baya baya iyi. dc'nin streaming servis var, onu kapatacaklar başka bir yapıya bağlayacaklar, pahalı diye muhtemelen iptal ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) review koyayım Haziran 9, 2019 Milamber tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 https://9gag.com/gag/a9K01dK?fbclid=IwAR10nAYtOdK9Nd348O6bYcDb6wA_gCBiNPHCBd9NgTvmz73jIpUYt2FxQtY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 3. bölümde güzel bunun konusunu bilen var mı şu swamptaki kötülük dedikleri şey ne belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 boklu kokan superkahraman yaparsan tutmaz tabi ben eşşeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 7 saat önce, senko dedi ki: boklu kokan superkahraman yaparsan tutmaz tabi ben eşşeğim iyi oldu onu dediğin biz de normal insan değil diyorduk adı konmuş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 başroldeki kız çok kötü ya. modern insta fenoları gibi tip, pouty lips, dandik piyasa kaş modeli ince yapılı falan. hiç ben doktorum demiyor ya. tiktok çeker anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 fena itici kiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar