ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Merhabalar, Uyku hastalıkları ile ilgili iyi bir doktor ve uyku bozuklukları merkezi arıyoruz. Daha önceden hiç hakim olmadığımız bir alan olduğu için bilgimiz dar, önerilere açığız. Anadolu Yakası kozyatağı tarafındayım, bu bölgeleri tercih ederim açıkçası : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Teşhis konuldu mu yoksa teşhisi koyacak bir yer mi arıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Yok teşhis konulmadı, teşhisi koymak için, gerekirse de uyku kliniğine falan yönlendirecek bir yer diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Spoiler saçma gelebilir ama, bazen uyku tutmayınca şunu açıp takıyorum kulağıma 30dk ya bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde var. Yalnız malum, devlet hastanesi. Süreç çoook yavaş işliyor. 2 hafta sonraya randevu al -> 2 ay sonraya uyku testi versinler-> 2 ay sonra sonuçlar çıksın -> 2 hafta sonraya randevu al -> 1 ay sonraya tekrar uyku testi versinler -> 2 hafta sonraya randevu al gibisinden yürüyor. Gerçi acil bir durum olmadığı için benim için problem olmadı. Ama daha çabuk sonuçlansın istiyorsan özel hastanelerde de vardır mutlaka. Tabi özel hastanelerde ne kadar hızlı sonuçlanıyor onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar