Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

iki adet almayı planlıyorum, 6, 6s, 7  32gb falan hepsi olur yeter ki sorunsuz olsun cihazlar.

Kız kardeşim gibi sevdiğim 2 kız arkadaşımıza hediye amaçlı alacağımdan rose vs olması olması daha güzel olur ama temiz olması önemli.

Kutu içeriği kulaklık, şarj adaptörü eksiksiz olursa güzel olur.

Ankara içi elden almak tercihimdir. Patiye güvendiğimden istanbuldan kargoda olur.

Fotoğrafları özelden atarsanız sevinirim.

Birde bu işte çok acemiyim, tecrübeli arkadaşlar 2. el telefon alınırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini söylerse çok makbule geçer.

Mesaj tarihi:

Ben 2. el telefona cesaret edemiyorum hem alırken hemde satarken pkk, fetö muhabbetine.  İnternette okudum ama bana burası kadar güven vermiyor. Ne yapılmalıdır mesela. Aldığım veya sattığım telefon bende değilken yapılan suç veya suçların üstüme kalmasını istemem. 

Mesaj tarihi:

noterden tasdikli birşeyler yapıyorlarmış da tam ben de anlamadım. easycep diye bir site var çok kötü durmuyor. eğer bu taraflardan bulamazsam ordan alabilirim.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

selam  faturası olan iphone 7 32 gb satıyorum. 4 aylık cihaz . alındığından beri silikon arka ve ekran koruyucu ile kullanıldı. almadıysan öm den mesaj atabilirsin.

Mesaj tarihi:

hocam telefon aldım 2 tane sıfır iphone 7 vatandan

allah bin belalarını versin telefonun birinin titreşim motoru bozuk çıktı kutudan hala değişim bekliyorum 1 ay olacak neredeyse.

• Yeni Oluştur...