Loex Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 ben çok beğendim modelleri iletişim bilgilerini gönderirsen bir gün gelirim anlaşırsak alırım bir adet
Loex Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 şimdi tam zamanı işte almak için bende var 2 tane liseden beri giyiniyorum gram yıpranma olmadı onu alıp giderim zaten bakmaya kalıp malıp aynısı olur hem
eldar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 1 saat önce, Thraine_Numeheru dedi ki: Yabancılar için 380€ çok iyi bir fiyat shearling ürünleri için.Eşe dosta ben maliyet+cuzi bir kar koyup veriiyorum zaten.380€ vermesini beklemiyorum burdan kimsenin Buradan alana indirim yaparım anlamı mı çıkıyor şu kısımdan?
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Simdi bunu yurtdisina isteyebiliyor muyuz? Bir myra ya da allison istemek mumkun mu? Bi de fiyat ne olur?
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Kısaca sorayım ben, bize en son ne olur fiyatlar
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, darkwingduck dedi ki: Simdi bunu yurtdisina isteyebiliyor muyuz? Bir myra ya da allison istemek mumkun mu? Bi de fiyat ne olur? Evet yurtdisi dhl ile 2-3 gune gidiyor ama.kargo ucretleri 50-70euro civari Kutu hacimden giriyor yaklasik 7kg icin fiyatlar bu sekilde. 2 saat önce, Skyfire dedi ki: Kısaca sorayım ben, bize en son ne olur fiyatlar Kisaca size 260$ yaparim. Nisan 4, 2019 Thraine_Numeheru tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar