Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tropico 6


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

oyun ozune donmus.

en son ocak sonu oynamistim. acayip bugliydi ve calismayan sey coktu. random crash coktu. son build'de kayda deger bir sorunla yasamadim. x saatte 1 kez crashledi.

yeni feature'lardan random generation, kopruler, adalar, tuneller hos olmus. multiplayer denemedim.

unreal motoru ne farkettirdi bilmiyorum. oyun yine patates PC'de bile iyi calisiyor. hayvan gibi zoom-out gelmis, bana misin demiyor.

wonderlari sevmedim. hepsinin bir ozelligi var. ama oyunun atmosferini bozuyor. ayrica raid mekanigini de hic sevmiyorum. treasure hunt zorunluluk. epey bir raid sadece questler icin ise yariyor. broker da sacma sapan bir baska "havadan" elde etme mekanizmasi.  

bu yeni firma iyi gibi. eski oyunlar gibi yapacagiz derken sallamiyorlarmis. ayrica building/population veri konusunda onem gostermisler. seride hic olmadigi kadar detayli gostergeler var.

4 gun sonra release var. buyuk bir yama ile mi gelecek bilmiyorum. arayuzun epey sevgiye ihtiyaci var. mesela raid'leri siralama beta'da geldi ama research siralama yok. research ekrani tam facia. sol ustteki log cok faydali fakat cok az alan ayirmislar ve bazi ogeler dropdown seklinde calisiyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...