-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 6'nın da başlığı bulunsun. 29 mart release date. https://store.steampowered.com/app/492720/Tropico_6/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 5i es gecmistim, bunu merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 5. oyundan cikarilan seyleri geri eklemisler burda ama oyun tropicoluktan cikip devasa city sim olmus tamamen, tum dlcler cikana kadar bekleriz gene save uyumsuz olacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 oyun ozune donmus. en son ocak sonu oynamistim. acayip bugliydi ve calismayan sey coktu. random crash coktu. son build'de kayda deger bir sorunla yasamadim. x saatte 1 kez crashledi. yeni feature'lardan random generation, kopruler, adalar, tuneller hos olmus. multiplayer denemedim. unreal motoru ne farkettirdi bilmiyorum. oyun yine patates PC'de bile iyi calisiyor. hayvan gibi zoom-out gelmis, bana misin demiyor. wonderlari sevmedim. hepsinin bir ozelligi var. ama oyunun atmosferini bozuyor. ayrica raid mekanigini de hic sevmiyorum. treasure hunt zorunluluk. epey bir raid sadece questler icin ise yariyor. broker da sacma sapan bir baska "havadan" elde etme mekanizmasi. bu yeni firma iyi gibi. eski oyunlar gibi yapacagiz derken sallamiyorlarmis. ayrica building/population veri konusunda onem gostermisler. seride hic olmadigi kadar detayli gostergeler var. 4 gun sonra release var. buyuk bir yama ile mi gelecek bilmiyorum. arayuzun epey sevgiye ihtiyaci var. mesela raid'leri siralama beta'da geldi ama research siralama yok. research ekrani tam facia. sol ustteki log cok faydali fakat cok az alan ayirmislar ve bazi ogeler dropdown seklinde calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 ben de release'i bekliyorum bakalım. zaten az kaldı diye hiç başlamadım betaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 tekrar bir yama geldi. modern times beta'ya acildi. denemis olan var mi? ben de denemeye calisiyorum da ww2'deyim, vakit olmadi. gerci ben daha cok balance acisindan merak ediyorum su asamada. post-launch support oldugu surece oyunun onu acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 multiplayer'da save fonksiyonu yokmus. ilerde ekleyecegiz demis forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 oyun 'çıkmış' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 bu oyuna destek vermezseniz 7si cikmaz arkadaslar. korsana hayir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Bir kaç patch ve DLC çıksın da alırız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 savenizde DUNGEON ENTRANCE varsa simdilk silin yoksa yeni gelecek patch ile saveleriniz bozulabilir demisler: https://store.steampowered.com/news/app/492720/view/3731852844364042998?l=english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar