GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 (düzenlendi) Merhaba bu kasayı kullanan varmı? Başka kasa beğenmiştim 500W dı tam alırken vatanda fikrimi değiştirdim sırada beklerken arkadaşa dedim üst düzey bir kasayla değiştir dedim kasa toplandı gittim bir baktım firsby kime sorduysam moralimi bozdu. İnternette yorumda yok kimse almamış. inceleme videolarına bakıyorum goy goy yapmaktan kasayı anlatmamışlar. Yüksek gerilimli önleyici piriz almayı düşünüyorum çok tribe girdim :) toplandığı için kasa geride almıyo vatanbilgisayar. zannetmiyorum ama kullanan varsa deneyim paylaşırsa sevinirim. Mart 18, 2019 GenceKsK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 snoopy imax home theatrelı bi arkadaş vardı o yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Shekillmish ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 (düzenlendi) kasa nolucak 4 duvar teneke üstündeki psu ne takmışlar ona bakmak lazım kötüyse patlayınca iyi bişeyle değiştirirsin sadece psu’yu güle güle kullan. Mart 18, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 10 saat önce, Fistan dedi ki: kasa nolucak 4 duvar teneke üstündeki psu ne takmışlar ona bakmak lazım kötüyse patlayınca iyi bişeyle değiştirirsin sadece psu’yu güle güle kullan. psu ya güvenemedim bende önemli olan içindeki parçalara zarar verir mi acaba. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 düşük ihtimal ama verebilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Neyse artık idare edicez. Şu öndeki ledli fanları nasıl değiştireceğimi çözmeye çalışıyorum şimdide, kapalı kasa ön tarafı açamadım. zımpırtılı fanlar gözümü alıyor öndekileri çıkarıp arkaya takmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 idare edemedim :) dün akşam kasa inanılmaz ısındı büyük uğraşlar sonucu ekran kartının kasaya büyük geldiğini söyledi teknik servis ve kasayı Zalman R1 ile değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar