pontipati Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Selam, evde spoilerdaki baymak eco kombimiz var. Kombi bir süredir su damlatmaya başladı. Damlayan su basınç vanasınından veya onun yanındaki bir borudan geliyor, altı kapalı olduğu için emin olamıyorum. Ev dubleks, alt katta 1 kalorifer peteği var ve genelde soğuk oluyordu. Hava varsa diye biraz su boşalttım. Aynı şekilde kombiye en yakın kaloriferden de su boşalttım. Basıncı 1.5 üzerindeydi, tekrar 1.5a indirdim ama nafile. Benzer bir durum yaşayan var mı? Kombiye fazladan para vermeden çözmek istiyorum da... Çok teşekkürler :) Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Basinci azaltinca durmasi lazim normalde. 1.5 akitma yapacak bir basinc degil zira. Vanadan falan bi sorun cikabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Servisi aramak en mantıklısı yani yapayım derken damlatmayı sızdırmaya dönüştürürsen başına iş alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 basınç düştüğü halde hala damlıyorsa gevşeme, conta problemi falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar