bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bugun ablam gösterdi... Harika bir site. kardesinisec.com Sitede amaç Türkiye genelindeki fakir ve çok kardeşli çocuklara yardım eli uzatmak. Site para yollamanızı istemiyor. Sadece defter,kitap gibi yardım malzemeleri yollamınızı istiyor... Sizde kardeşinizi seçin ve bir elde siz uzatın... www.kardesinisec.com ps:Topic şey olsun yukarıya (adını unuttum) hep yukarda kalıyordu ya hani ondan[signature][hline]tuana...
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hmm cok yarali bir site.. ve sanirim kotu bir amaclarida yok.. bize gosterdigin icin te$ekkur ederiz blackchaos....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aramaya inanalım ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 horrible dogru soylemis ama belki bilmiyodu neyse sonuc olarka ii niyetle buraya yazmasini kutluyorum ben... (horrible smiley koyma aramaya inanalimlara uyuz olurdum ben olsam)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Öne çıkan mesajlar