akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 [video]https://www.youtube.com/watch?v=YHcKoAMGGvY?feature=oembed" width="459"> Nadia, sürekli ölmekte ve 36. doğum günü partisini tekrar yaşamaktadır. Gerçeküstü bir zaman döngüsünde sıkışıp kalmıştır. Yukarıda bahsettiğim kısaca hikayesi. Fakat clasic olan bu konu bu dizide Natasha Lyonne'un oyunculuğu ve çok özel farklı senaryosu ile bir kaç adım öne çıkması. Vaktiniz varsa eğer bir kac öndeki sıkıcı bölümü geçmeyi başarsanız dizini yol alışını ve konunun nereye gittiğini merakla takip edin. Kesinlikle izlemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Ana sayfada bukadar örnek varken nasıl oluyor da hatalı başlık açabildin. Dizi ayrıca sci-fi değil. Gayet güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Ucuz seksli dizi diye açmadım ben bunu djdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 mani said: Ana sayfada bukadar örnek varken nasıl oluyor da hatalı başlık açabildin. Dizi ayrıca sci-fi değil. Gayet güzel dizi. Bana gayet sici-fi geldi Çürük meyveler var içleri taze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar