Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorun ! Ses Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun içinde büyü atarken yani attack verirken ses duymuyorum ama müzikler ve kendi kendime konuşmalar (out Of Range) gibi duyuyorum.

Nedeni nedir ? Alt+Tab olabilir mi ?
Mesaj tarihi:
audio options dan bi bak bakalım 3d ses efekti diye birşey var mı.varsa kapa onu[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Mesaj tarihi:
Bir daha baktım ama öle bir seçenek yok.Sadece büyü seslerim çıkmıyor birde dagger vuruşlarım.Anlamadım neden.Bilen varsa lütfen ! :)
Mesaj tarihi:
Ses karti sürücüsü update zamani gelmiş gibi gözüküyor.
bende de oluyordu sürücüleri update yapinca düzeldi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
Arkadaşım ben Sound Blaster Live 5.1 ses kartına sahibim ve son sürücü 2002 de çıkmış sanırım ve bende yeni sürücü bulamadım.

Attack yaparken büyü sesleri ve dagger sesleri çıkmıyor ! Neden ?
Mesaj tarihi:
5.1 gibi on ve arka kanal seklinde ses cikisi olan kartlarda eger 2 kolonu arka cikisa takarak oynarsan aynen dedigin gibi sorunlar yasarsin (3 boyutlu ses sisteminden dolayi). Bir ihtimal sebep bu olabilir, eger 5.1 bir ses sitemi kullanmiyorsan tabi.

Sevgiler.
Mesaj tarihi:
ilk kez bir oyunda başıma geldi;

EAX ten Eax games-Normal effect te aldım o sesler çıkmaya başladı ama ilginç ilk kez yaptı bunu.

Kalite mi acaba :)
Mesaj tarihi:
hayda aynı sorun benimde başıma geldi oyuna girince 1 dakika falan sesler normal sonra bozuluyor anlamadım gitti..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor
  • Yeni Oluştur...