Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Oyun içinde büyü atarken yani attack verirken ses duymuyorum ama müzikler ve kendi kendime konuşmalar (out Of Range) gibi duyuyorum. Nedeni nedir ? Alt+Tab olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 audio options dan bi bak bakalım 3d ses efekti diye birşey var mı.varsa kapa onu[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bir daha baktım ama öle bir seçenek yok.Sadece büyü seslerim çıkmıyor birde dagger vuruşlarım.Anlamadım neden.Bilen varsa lütfen ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ctrl s yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yok o zaman ses tümden gidiyor off neden çıkmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Escape ile sound optionsa gir ordaki tikler ne alemde[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hepsi tikli bütün sesler tikli yani ondada sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ses karti sürücüsü update zamani gelmiş gibi gözüküyor. bende de oluyordu sürücüleri update yapinca düzeldi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hımmm olabilir mi acaba eğer sende de olduysa.Creative... bende deneyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaşım ben Sound Blaster Live 5.1 ses kartına sahibim ve son sürücü 2002 de çıkmış sanırım ve bende yeni sürücü bulamadım. Attack yaparken büyü sesleri ve dagger sesleri çıkmıyor ! Neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bir kere ses kartında yada driverda sorun olsa hiç ses cıkmaz iyi incele ayar cek muzık kapa efeklere ac[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Deniyorum ama olmuyor ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Deli olacam biri çıksada anlatsa çok iyi olacak ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 fefe wowun forumlarına bak teknik sorunlara bölümüne muhtemelen driver da olabilir ama driver yok dıyorsun oda ilginç alla alla[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riffus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 5.1 gibi on ve arka kanal seklinde ses cikisi olan kartlarda eger 2 kolonu arka cikisa takarak oynarsan aynen dedigin gibi sorunlar yasarsin (3 boyutlu ses sisteminden dolayi). Bir ihtimal sebep bu olabilir, eger 5.1 bir ses sitemi kullanmiyorsan tabi. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ilk kez bir oyunda başıma geldi; EAX ten Eax games-Normal effect te aldım o sesler çıkmaya başladı ama ilginç ilk kez yaptı bunu. Kalite mi acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hayda aynı sorun benimde başıma geldi oyuna girince 1 dakika falan sesler normal sonra bozuluyor anlamadım gitti..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bende eski creative vibra 128 var vede 4+1 bir güzel bi sistem niye böyle yaptı anlamadım..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar