ameni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 amd 64 bit 3200+ 2200 mhz asus k8v deluxe kt800 wireless asus 256mb ati radeon 128bit a9250ge/td kingston 512mb ram (2 tane) asus ta-252 kasa asus dvd-rom nec nd3250 dvd writer philips lcd monitör(babamın istegi) philips 2+1 speakers microsoft mm klavye+ maus iste böle,kdv dahil 1700 dolar a geldi elestirilerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Eleştirsek de bi yere varamayız almışsın zaten sistemi ;) Hayırlı olsun Monitore ne kadar verdin?[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya 1700 dolar bana baya uçuk bi fiyat gibi geldi ben o parayla en baba sistemi alırdım sanki ama .....!!!![signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 1700 dolar çok uçuk değil ancak lcd monitör olmasa 600-700 dolarlık bir sistem olurdu bence bu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wargasm Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bence grafik kartı zayıf kalır ve lcd monitör şu an için gereksiz pahalı ve kullanışsız.[signature][hline]god.hates.us.all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ekran kartı zayıf geldi diğer bileşenlere göre fazla oyun oynuyosan tabi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ekran Karti ve hoperlorlar biraz dü_ük kalmi_... 1700 dolarda çok büyük rakam.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 lcd almış olduğu için 1700 normal rakam.. ama ekran kartın gerçekten kötü..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 en akıllı yatırımı yapip aslan payini monitöre yatirmişsin , tebrik ederim ... emin ol ki aldiğin tüm diğer parçalar inanilmaz hizla ucuzlarken , mönitorünün fiyati neredeyse hiç düşmeyecektir (örn:phillips 109b mi 260$ a aldim 1 sene önce , 250$ hala fiyati) kasanin içindekiler parça parça yükseltilir , iyi bi sistemin var , hayırlı olsun :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 OHA guzel bir bilgisayar da fiyat soylede kazik yiyip yemedigine gore yorum yapalim (kesin yemissindir sen :D:)) edik: fiyati yazmışsın simdi gordum afedersin ve kazik yememişsin tam fiyati ii fiyata almişssin kutlarim [signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." [Bu mesaj Raistin tarafından 17 Şubat 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Bonecrusher, 17 Şubat 2005 20:22 tarihinde demiş ki: 1700 dolar çok uçuk değil ancak lcd monitör olmasa 600-700 dolarlık bir sistem olurdu bence bu. Bence mümkün değil. edit.bu arada sistem çok iyi bence.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! [Bu mesaj NuKe tarafından 18 Şubat 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 cevapladıgınız iin saolun arkadaslar lcd monitörün fiyatı 339dolar +kdv ben bu sistemi daha cok cubase programı kullanımına yönelik aldım yaza dogruda m-audıo ses kartı ve midi klvye alıcam oyun fazla oynamıcam ayrıca bu sistemi bi yakınım aldıgı için güvenerek aldımyakında da ayrıca bi lcd monitör daha alıcam saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ekran karti cok zayif, onun disinda iyi fakar monitore 400$ verdiysen birazcik kazik yemissin. o parcalarin 1300$ etmesi mumkun degil.[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 18 Şubat 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar