Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Şu alfabemizdeki güzelim "l" harfimizi yazılarımızı yazarken neden büyük yazma ihtiyacıyla karşılaşan vatandaşlarımız var anlayamadığım bir hadise ne kadar ciddi bir yazdıa yazsa gereksiz büyük harf büyüklü küçüklü yazı ve "l" yerine "L" şeklinde yazılması beni benden alıyor ve yazıyı okumayı bıraktığım gibi yazan kişi hakkındada güzel düşünceler uyandırmıyor kafamın içinde bide asıl önemli soru neden L i fln değilde l[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 vaLLa hakLlsln[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. [Bu mesaj Chemical tarafından 18 Şubat 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 anlamadım lan ben? neyi ne yerine yazıyolar? küçük L yi büyük L ilemi yazıyolar?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 "l" yerine L yazıolar durup dururken bir shit tuşuna basım bir caps açma işlemine tanık oluyoruz o enerjiye yazık[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bak hayLazLara :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ama alfabemizdeki bu guzelim L harfi nin kucuk hali buyuk ı harfi ile karısıyor karakter olarak biliyorsun.Bazen de bunlar karıshmasın diye anlattıgın sekilde yazan kisilerin elleri alısıyor ve L harfini yazcakları an istem dısı parmakları shift e gidip L oluveriyor.Ayrıca sanırm bu konu kisisele acılması gereken bir konu gibi.mesela ban bu durumdan nefret etmiyorum hani ayrıca benm yazısımdan da nefret eden cok kisi war. dabıl yu lar sh ler ucusur.arada sesli karakterler eksilir.Burası resmiyet abidesi bir mekan degil ya da biz burada gayet resmi bir e-evrak doldurmuyoruz ya da halka demec wermiyoruz.anlasılır bicimde yazılması yeterli sanırm burda birseylern yazılması icin. Kimileri de bazı kelimelern kullanılmasından nefret eder.mesela bi arkadasım pipet yerine kamısh denmesinden nefret ederdi.Simdi herkesn keyfine gore bu kadar genish bir kitleye hitap eden bir mekanda yazısımızı uslubumuzu deishtiremeyiz.istemeyen okumaz olur demicem onun yerine,isteyen okur eger istiyorsa okuma suresini besh dakikadan altı dakikaya uzatır da okur eger istiyorsa.Ayrıca birinin kisiliini kullandıgı karakterlere gore on yargı cercevelerine sokmak onun hakkında ii seyler dusunmemek cok kotu birsey bence. that's all folks [Bu mesaj mrproblem tarafından 18 Şubat 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu L l Bu ı I lIlIlIl ee fark var el ile yazarkende büyük ı harfinin yanınada küçük L pek gelmez. ikiside sessiz çünkü[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ilkokulu bi daha oku bence Chem :0)[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 okumam zor kaçtım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yok her yerde ole diil.mesela irc de boyle bir ayrım olmuyor.Bazı yerlerde karısabiliyor. Ilık Ilıman Ilımlı Ilgın gibi ornekler war.el ile yazarken kasıt boyle yanyana gelmesi ise [Bu mesaj mrproblem tarafından 18 Şubat 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Chemical, 18 Şubat 2005 13:57 tarihinde demiş ki: el ile yazarkende büyük ı harfinin yanınada küçük L pek gelmez. ikiside sessiz çünkü nası yani?[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Angelfire, 18 Şubat 2005 13:46 tarihinde demiş ki: "l" yerine L yazıolar durup dururken bir shit tuşuna basım bir caps açma işlemine tanık oluyoruz o enerjiye yazık hangi tuş bu ya baya aradım bulamadım :P[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 zaten sh w q lar fln beni benden alan şeyler hani böyle hayal ediyorum biri böle yanımda yazıcak muhtemelen kafa atmakla başlarım eylemlerime neden beni bu kadar rahatsız ediyor bilmiyorum ama harbi gereksiz[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 benm de genelde yazılarmda ingilizce cok gectiginden oyle alıshtı elim sh ye de chat ortamından aslıhtım ama su aralar ı ğ ü ö ç ş gibi harfleri de yawas yawas kullanır oldum her ne kadar aralara w ler sh ler kacsa da.Senin bence tikin var bu konu ile ilgili :) P.S: bu arada adım tüleyman diil ssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bende yeterince ingilizce yazı yazıyorum bir günde ama ş yerine s yazarsın i yerine ı yazarsın anlarımda sh mantık dışı geliyor bana ya sydneyde yaşarken bile sh çıkmadı benim yazılarımdan bilmiyorum çok ters ve itici görünüyo bana[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 cok kotu 1 olay bu ya, napcass simdi[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 beyler burda yazı biçiminede karışcaksanız insanların diyecek söz yok yane.Yazı resmi olmadığı sürece nasıl kolay geliyorsa istiyen istediği gibi yazar.[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ok3 b@b th3 k3nk3 güzel yazı DEğiLmİ ArKaDaşIIM[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: mrproblem, 18 Şubat 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Burası resmiyet abidesi bir mekan degil ya da biz burada gayet resmi bir e-evrak doldurmuyoruz ya da halka demec wermiyoruz.anlasılır bicimde yazılması yeterli sanırm burda birseylern yazılması icin. anlaşılması önemli bu yüzden yazarken dikkat edilmesi gerekiyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bone anlaşılsın yeter ama yok imla hatası yok v yerine neden w yok l ler neden buyuk saçma sapan gelıo bana..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu pekte imLa hatasına benzemiyo öyLe değiL mi[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu milletin yaşadığı geçici evrelerden işte şey vardır önce slm, mrb, grşz falan tarzı kısaltmalar. ik hare basmaya üşenen gençlik. sonra işte yazı oolayında kararkterlerin değiştirilmesi $ L w 1 3 7 falan leetce de sonradan sonraya geliyo işte yavaş yavaş düzelir bunlar boşverin :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 o örnekti, genelde bole topicler açılıo ben ona sınır oluyorum.. Sen kişinin yazdıgını anlıosan bence sorun yok onun dışındada bı kural da yok ;he diosun bnm için bu yazılar hoşuma gıtmıo ozaman okmuyabılırsın topicleri..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben doğru düzgün karakter kullanmayan insanların topicleri ile ya dalga geçiyorum yada kendimce protesto ederek cevap vermemeye çalışıyorum..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bnmde dedıgım nedanko gıbı bır tepkı vermek ...Bole topic açarak mıleltı kötuleyer onların savunma mekanızmalarını harekete geçirmekten başka bişi yapamssınız...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar