Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim L harfim bozuk galiba

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

Şu alfabemizdeki güzelim "l" harfimizi yazılarımızı yazarken neden büyük yazma ihtiyacıyla karşılaşan vatandaşlarımız var anlayamadığım bir hadise
ne kadar ciddi bir yazdıa yazsa gereksiz büyük harf büyüklü küçüklü yazı ve "l" yerine "L" şeklinde yazılması beni benden alıyor ve yazıyı okumayı bıraktığım gibi yazan kişi hakkındada güzel düşünceler uyandırmıyor kafamın içinde
bide asıl önemli soru neden L
i fln değilde l[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

"l" yerine L yazıolar durup dururken bir shit tuşuna basım bir caps açma işlemine tanık oluyoruz
o enerjiye yazık[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

Ama alfabemizdeki bu guzelim L harfi nin kucuk hali buyuk ı harfi ile karısıyor karakter olarak biliyorsun.Bazen de bunlar karıshmasın diye anlattıgın sekilde yazan kisilerin elleri alısıyor ve L harfini yazcakları an istem dısı parmakları shift e gidip L oluveriyor.Ayrıca sanırm bu konu kisisele acılması gereken bir konu gibi.mesela ban bu durumdan nefret etmiyorum hani ayrıca benm yazısımdan da nefret eden cok kisi war. dabıl yu lar sh ler ucusur.arada sesli karakterler eksilir.Burası resmiyet abidesi bir mekan degil ya da biz burada gayet resmi bir e-evrak doldurmuyoruz ya da halka demec wermiyoruz.anlasılır bicimde yazılması yeterli sanırm burda birseylern yazılması icin. Kimileri de bazı kelimelern kullanılmasından nefret eder.mesela bi arkadasım pipet yerine kamısh denmesinden nefret ederdi.Simdi herkesn keyfine gore bu kadar genish bir kitleye hitap eden bir mekanda yazısımızı uslubumuzu deishtiremeyiz.istemeyen okumaz olur demicem onun yerine,isteyen okur eger istiyorsa okuma suresini besh dakikadan altı dakikaya uzatır da okur eger istiyorsa.Ayrıca birinin kisiliini kullandıgı karakterlere gore on yargı cercevelerine sokmak onun hakkında ii seyler dusunmemek cok kotu birsey bence.
that's all folks

[Bu mesaj mrproblem tarafından 18 Şubat 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu L
l
Bu ı
I

lIlIlIl

ee fark var

el ile yazarkende büyük ı harfinin yanınada küçük L pek gelmez. ikiside sessiz çünkü[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten sh w q lar fln beni benden alan şeyler
hani böyle hayal ediyorum biri böle yanımda yazıcak muhtemelen kafa atmakla başlarım eylemlerime neden beni bu kadar rahatsız ediyor bilmiyorum
ama harbi gereksiz[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

benm de genelde yazılarmda ingilizce cok gectiginden oyle alıshtı elim sh ye de chat ortamından aslıhtım ama su aralar ı ğ ü ö ç ş gibi harfleri de yawas yawas kullanır oldum her ne kadar aralara w ler sh ler kacsa da.Senin bence tikin var bu konu ile ilgili :)
P.S: bu arada adım tüleyman diil ssss
Sosyal ağlarda paylaş

bende yeterince ingilizce yazı yazıyorum bir günde
ama ş yerine s yazarsın i yerine ı yazarsın anlarımda
sh mantık dışı geliyor bana
ya sydneyde yaşarken bile sh çıkmadı benim yazılarımdan
bilmiyorum çok ters ve itici görünüyo bana[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

ok3 b@b th3 k3nk3
güzel yazı DEğiLmİ ArKaDaşIIM[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrproblem, 18 Şubat 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
Burası resmiyet abidesi bir mekan degil ya da biz burada gayet resmi bir e-evrak doldurmuyoruz ya da halka demec wermiyoruz.anlasılır bicimde yazılması yeterli sanırm burda birseylern yazılması icin.

anlaşılması önemli
bu yüzden yazarken dikkat edilmesi gerekiyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bu pekte imLa hatasına benzemiyo öyLe değiL mi[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

bu milletin yaşadığı geçici evrelerden
işte şey vardır önce
slm, mrb, grşz falan tarzı kısaltmalar. ik hare basmaya üşenen gençlik. sonra işte yazı oolayında kararkterlerin değiştirilmesi
$ L w 1 3 7 falan leetce de sonradan sonraya geliyo işte
yavaş yavaş düzelir bunlar boşverin :)[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

o örnekti, genelde bole topicler açılıo ben ona sınır oluyorum..
Sen kişinin yazdıgını anlıosan bence sorun yok onun dışındada bı kural da yok ;he diosun bnm için bu yazılar hoşuma gıtmıo ozaman okmuyabılırsın topicleri..[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...