serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Merhabalar, Bilen bilir markayı zaten kalitesinden vb bahsetmiyorum. 1 yıl oldu alınalı toplan 4-5 ay kullanıldı. Temiz zorlanmamış PSU'dur arkadaşlar. Amazon.de'den alınmıştı. Fiyat 525 Ankara dışı kargo benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 500 de artık düz hesap fiyat güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Ya ayıp ediyorsun onu deriz yav. Temiz yarı modüler kutusu kabloları herşeyi tam bu arada eksiği gediği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Bilen biliyordur zaten, önemli olan bilmeyenleri bilgilendirip satışını yapabilmen. Bir de çok okuyan mı bilir, yoksa kullanan mı onu da ayrı bir başlıkta konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 ben buna halliyim fakat ihtiyacım olan 600lük 350 lira filan verip halledebilirim işimide. Cebimden ek çıkacak 150 lira için bi bahane arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 cx750m ver bende, arkadaştan almıştım makineyi bir coil whine var yüksek fpsde. gpu gibi gelmişti ama psudan olduğunu düşünüyorum tam oradan geliyor. baktım güzel psu bu övülüyor. eco modda yine coil whine var deniyor gerçi hmm. yakın bir zamanda elime para geçerse almayı düşünüyorum satılmaz ise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Şunu bi uplasak? Malum araya büyük ara verdi forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 475 son vereceğim beyler. PSU fiyatları filan da artmış işiniz görülsün. Ayrıca aynısının 750'si de var onu da 425'den vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar