Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Clan varmi dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 (düzenlendi) selam, ben bir türk klanına girdim ama önceden tanıdığım kimse yok ama fena değil ortam 10-15kişi çıkarabiliyoruz genelde savaşlara. eu52'ye yakın barren savanna'dayız. gelirseniz msg atın oyun ici nick Mosqi Nisan 9, 2020 Mosquito tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 (düzenlendi) clanda ismi ne ? gelince yazalım ben gelirim katılmak için Discord var mı orayada katılalım bizde 5-6 kişiyiz beraber takılalım işler karışacak haftaya yeni content ile Nisan 11, 2020 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 On 10.04.2020 at 02:20, Mosquito dedi ki: selam, ben bir türk klanına girdim ama önceden tanıdığım kimse yok ama fena değil ortam 10-15kişi çıkarabiliyoruz genelde savaşlara. eu52'ye yakın barren savanna'dayız. gelirseniz msg atın oyun ici nick Mosqi clanda ismi ne ? gelince yazalım ben gelirim katılmak için Discord var mı orayada katılalım bizde 5-6 kişiyiz beraber takılalım işler karışacak haftaya yeni content ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 10 kişilik güzel bir guild kurduk büyüyoruz herkes 40 lvl ve üstü. isteyen PM atsın DC atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g0ku Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 arkadaşlar merhaba ,98 yılından berı bir şekilde mmo oyunları takip edip oynayan bir kaç arkadaşız. oyunu kesinlikle tavsiye ederiz , şaşırttı. omer discord atarsan eklerım biz ufak takılıyoruz ancak ırtıbatta kalalım tabıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar