DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 rakı içtin heralde abi hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Yanlış bir şey yazmadım. Çok ailenin çocuğuna destek olmadığına şahit oldum. Ama may the force be with you. Ama çocuklarını şımartanları da gördüm. Fazla destek verenleri de. Çok zor bir baba olmak. Gerçekten zor. Ama hayat da zor. Kendi başımızın çaresine bakmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Black-ice said: senko said: Bunlar ise yaramiyor ya hangisi yarıyor kardeşim? axedice said: senko said: Bunlar ise yaramiyor ya Ya yalancı köpek insanlar sana buluşma ayarlıyor gitmiyorsun, bu sitelerin işe yarayıp yaramadığını nereden bileceksin? İT HERİF Llama said: senko said: Bunlar ise yaramiyor ya sen önce rusla buluş sonra gel yorum yap vurun vurun daha ölmedi devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 senko'nun rus sevgilisi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 akirafes said: Yanlış bir şey yazmadım. yok canım öyle bişi yaptın demiyorum ardı ardına kısa ve aforizma gibi postları sıralayınca dedim öyle,rakı içip duygusala bağlamış gibi. kötü bişi kastetmedim bak abim dalgana <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar