Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTY1NjM0MzgxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDc4NTY0NjM@._V1_SY1000_CR0,0,640,1000_AL_.jpg https://www.youtube.com/watch?v=jO3GsRQO0dM big short'un yazar/yönetmeni bunu da yazıp yönetmiş ve filmin işlenişi aynen bu şekilde. bale geçen gün zaten şeytana ilhamı için teşekkür ederek ödül aldı. sam rockwell, steve carrell, amy adams da yan rollerde. dick cheney'in güce yükselişini ve onu kullanışını işliyor. gayet beğendim, bale döktürmüş, carrell da süper. rockwell de iyi ama nedense tipini tam oturtamadım diye herhalde bir yadırgama oldu hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 big short guzeldi. bunu da izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Komedi filmi kadrosu feat bale. Guldururken dusundurecek film sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 ne zaman vizyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 bale'e nasıl makyaş yapmışlar ise adam binbir surat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 evet makyaj ekibi çok iyi, bale de kilo almış rol için gene, adam t-1000 gibi. carrell da aynı rumsfeld olmuştu. Llama said: ne zaman vizyonda yazacaktım bulabilseydim ama ilginç şekilde bilgi yok, şubat veya sonrası herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 said: Başta Christian Bale olmak üzere oyuncu kadrosunun karakterleri adına büyük fiziksel değişimler geçirdikleri filmin Türkiye vizyon tarihi henüz netleşmiş değil. source Amerika vizyon tarihi 11 aralık imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 film gibi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar