whissinn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Aslında restorant ta sayılmas iceri girdiginizde biraz bistroyu anımsatıyor fakat çok güzel bir mekan eyer şirinyalı dedeman cıvarında oturuorsanız ve geceyarısı kaliteli bir çorba içmek istiyorum diyorsanız buyurun kibrit'e reklam gibin yaptık :D fakat harbi adamlar cok kaliteli temiz yapıyorlar yemekleri nerden baksanız 50 60 defa gitmişimdir ne servisinden nede yemeklerinden hijyeninden hicbir şikayetım olmadı içeriside kırmızı bir löş ışıkla aydınlatılmış sabahlıyıpta çorba içeceyiniz bi gün urayınız derım mevki:adonis taxi nin hemen sagında kalıyor görürsünüz ztn orda kocaman kibrit yazıor[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kiprit zuhahzu süpermiş Varmı tuzlama orda tuzlama olmayan lokantaya çorpacı demem ben ! :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 iide burası corbacı deıl yanı sadece bı kac corba cesedıı var corba yıcem dıorsan gıt hacıbeye yada rumeli[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Antalya'ya geldiğimde kaldığım evin yakınlarında bir yerde . Gece eve dönerken hep uğrayıp bir çorba içsem mi diye baktım son gittiğimde ama nedense pahalı göründü gözüme giremedim içeri. Ha birde burası yeni mi? Daha önce Antalya'ya geldiğimde rastladığımı hatırlamıyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 evet te o kadar pahalı deıl yani kalitesine göre..[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesela otursak bir çorba içsek üstüne bir salata ve ızgara söylesek ne kadar öderiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şöle ışıklar civarlarında çorbacı var mı ??[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dönerciler çarşısında çorbacılar var ama tavsiye etmem. kibrit hmm. pahalı görünüyorsa pahalıdır :) ama gidicem bi gün arkadaşımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dostum 20 milyonu gecicegini sanmam ızgara kibrit köfte 5 milyonmuydu neydı ve cok keyiflidir yemesi :D[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Çakmak var hemen 2 sokak ilerde çakmaktan karsı caddeye geçicen meşale meşalenin 100 metre ilerisinde de .. =PpP tamam bakalım çorba içicemiz zaman aklımda olur kibrit.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çorbadır tutturduk çorbacı diilki burası :P ben başka bişi yicem ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Gerçekten çok güzel yer ama yeri ters onun yerine evren büfeyi ve yanındaki işkembeciyi öneririm :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çorba içicem dersenız 7/24 açık bi mekan var şarampolde.cafede ne zaman sabahlasak ugrarız..Ali Baba Çorbacısı cok güzrl bi yer ben sevıyorum.hem ucuzda.. giderseniz Tavuk çorbası için derim. Çekkk bir yağlı tavukk... *ofss canım cekti..*[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] www.uniakrep.com AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evin arkasi tam , bence iyi deil sadece goruntu var orda Antalyada en iyi corba Mevlana'dadir 75.yil cumhuriyet lisesinin orda[signature][hline]Mrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar