Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nufuz cuzdaninda dinin belirtilmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
belki yeri burasi degil fakat burda daha ilgili insanlarin oldugunu dusunerekten,
avrupa birligi bi baska maddeyi cikardi simdi, nufuz cuzdaninda dinin belirtilmesi,
erdogan gorusuyoruz derken, meclis baskani turkiyeyi tanimadilar daha, kulaklarini cekeriz filan dedi lol. siz ne dusunuyorsunuz?
sahsi fikrim, hic geregi yok nufus cuzdaninda eger kalkarsa vatandas olarak sevinirim, kalkmazsada napalim.
Mesaj tarihi:
evet tarihle zerre kadar ilgisi yok, güzelim ölüm gitgide politika bölümüne dönüşüyor ama en azından ayyuka çıkarmayalım bu kadar..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Nufus cuzdaninda din hanesine gerek yok hakkaten. Yani bilmiyorum, benim bilmedigim bir islevi varsa o zaman baska ama....

not: tarih konusuna dogrudan ilgili degil belki ama, baska herhalde daha yakin bi topic var mi? Belki de 'dunyadan gelismeler' falan gibi bi topic olsaydi, bu guncel konularda orada konusulabilirdi.
Mesaj tarihi:
Tabii ki gerek yok. Sonucta bir insanin dinini neden ve kim bilmek isteyebilir ki? Tek aciklamasi ayrimcilik olur ki bunu da "bu yuzden var" diye aciklayamaz kimse. Herkesin dini kendisini ilgilendirir sonucta. Onun yerine daha onemli bir bilgi (mesela kan grubu gormuyorum ben nufus kagitlarinda) koyulabilir.
Mesaj tarihi:
bence %98 musluman olan en azından aile bagından dolayı ole olan bir turkiye icin nufus cuzdanında musluman yazmasının bir sakıncası yok ama olmasada olabilr...[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! |
E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok
  • Yeni Oluştur...