Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 z370 mobo, headerdaki pinlerden biri yamulmuştu düzeltmeye çalışırken elimde kaldı 19 no'lu power pini asd, front portlardan bi tanesi çalışmıyor şimdi ama 1 tane yeter zaten bana, benim asıl sormak istediğim bunu böyle kullansam elektriksel bir problem çıkar mı moboda veya bağlı alette? diyeceksiniz aşağıda 2. header var ona niye takmıyosun, o çok saçma bir yerde, moboya yatay yapmışlar ve takılmıyor connector. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 En iyi durum senaryosu çalışır bi problem olmaz gider haliyle. ikinci en iyisi bağladığın usb cihazin cektigi guce gore calisir, calismaz, veya ek cihazlar calismaz. Fakat kotu durum senaryosu baya kotu, bol bol cekmeye calisan usb cihaz ve yetmeye calisip beceremeyen pinden komple board usb controller i gidebilir. ben olsam bos pinlerden birini soker orayı takardım. keske groundlardan biri olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Olm sen gizli gizli takip mi ediyon margarita pizzalarin arasindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 korktum simdi en iyisi 2 headera takmaya calisiyim bi sekilde. Bu header da bos dursun connectorsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Şöyle angled konnektör ile takılır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Fotograf koysana bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Yani en kotu giris degistiririz lehimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Esh said: Olm sen gizli gizli takip mi ediyon margarita pizzalarin arasindan? ahahah sattim onu gitti. Bir sonraki macerami hazirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Selam, %80 ihtimalle tek portun çalışmayacak ama board zarar görmeyecek. Bununla mutlu ol, rahat uyu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 uğraşmadım tekrar kasayı açmayla kullanıyom böyle bayadır, ölse ölürdü şimdiye kadar herhadel eyv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 inş bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Senin 3.1 usb pinini yerim ben Not: kafam guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Bİ DE SATAMI YALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar