Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burning Legion dışında...

Pagan_Angel

Öne çıkan mesajlar

Ya beyler us daki saat farkı oyuna yansıdıgından baydım eu ya yatay geçiş yapıcamda population açısından burning legion un durumu içler acısıymış (offical sitenin yalancısıyım) dolasıyla başka bi servera giricez artık burning dışında milletin toplandıgı başka bi server varmı artı guild (For dı allaynzzzz) bi aydınlatırsanız sevinirim gevur kesmekten daral geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizce konuşması sorun dilde insan bazen dötünü kollıyan insanların vatandaşı olmasını istemiyo dil:) artı hızlı lvl up için temiz bi party şart olduguna göre şöle oyuna başlamayı düşünen server seçimini yapmamış her gece sabahlıcam deli gibi oynıcam diyen arkadaşlar burning legion dışında medium pop bi server da birleşelim diyorum ben diyorum ama kime diyorum ak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Burning Legion harika bir server, kalabalık olmasının şu anlarda zararı var gibi görünse de aslında gelecekte süper olacak, tabi BL ismini görüp gelen hordeları da işin içine katarsak çok daha güzel[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

iceride turkish kanalina niye girmiyorsunuz? chat penceresinde /join turkish dediniz mi sadece turkce konusmalar var. bir suru de adam var.

bl bence de harika bir server. her gece auberdine kapilarina horde lar geliyor bu ikinci geceden beri boyle, saglam oynayan adamlar hem de. baya eglenceli geciyor. kalabalik oldugu icin de questlere adam bulmak hic zor olmuyor. hatta gittiginiz zaman hemen orada uc-bes bir grup olusuyor, quest`ten sonra dagiliyor.

son iki gundur lag sorunu var, ancak sanirim bu butun serverlarda var.

[Bu mesaj stainless tarafından 17 Şubat 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bencede baska bi grubun burning harici bir serverda birlesmesinde yarar var, çünkü burning de horde yada ally oynıyan insanlar ilerde diger taraftanda bi char açmak istediklerinde o diger grubun oldugu serverda açma sansları dogar böylece orda da bi bütünlük saglanabilir.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...