GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Beyler 40k ya başladım izmirde arkadaşlar ile oynuyoruz. 1 yıla yakın oldu minyatürler aldım falan boyuyorum kendi halimce. İnstagram dan sayfa açtım oradan bakabilir takip edebilirsiniz. Bakıp yorumlarınızı buradan paylaşır iseniz hatta bu işten anlayan varsa tavsiyelerini alırım Link burada https://www.instagram.com/p/BqomD8snQOd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1aermgtshs2ti Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 güzel, devam et. 3d printer al kendin bas - sat. 1 sene sonra kar payımı ekte belirtilen ilgili iban adresime gönderirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 inşallah bir gün alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 stormeagle said: güzel, devam et. 3d printer al kendin bas (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 (düzenlendi) tebrik ederim Aralık 18, 2019 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 bende Warhammer 40k Skavens kutusu var. Modeller kopartılmamış bile. ilgilenen varsa satmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 bir kac seneye old world'u geri getirecekler muhtemelen, onlar degerlenir bak ilerde, yatirim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar