Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 On 08.04.2021 at 19:46, Norak dedi ki: emektar lasgun'lari sominenin ustunden indirip tozunu aliyoruz. 10. saniye gözüken anime göz hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 o degilde orjinal Astartes videolarini kaldirmis gw youtubedan, artik surdan izlenebiliyor: https://www.warhammer-community.com/warhammer-animation-astartes/ ama copyright olan bazi sesleri muzikleri vs degistirmisler o yuzden tam ayni degil. %100 orjinal oz hakiki hali surda var: https://drive.google.com/drive/folders/1NsYSVBNwCgon_Ouzaud22QCafM3i4X4W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 finaldeki pilotpriest şarkısını değiştirmişler bok gibi olmuş. insan 3 5 para verip alır copyrightını ben eşşeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 (düzenlendi) warhammerplus acilmis, Hammer and Bolter'dan 3 bolum, Angels of Death'ten 1 bolum var baslangic olarak. Youtube ve diger malum yerlere duser bugun-yarin. https://warhammertv.com/ Ağustos 25, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Dustuler mi herhangi bir yere? Hayatima bir parali stream servisi daha almayacagim… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 henuz ingilizcesi yok benim bulabildigim rusca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Ben geçen gün buldum diye sevindim, 28gb indirdikten sonra anime olduğunu farkettim indirdiğim şeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 (düzenlendi) bulursanız bi pm'inizi alırım para versen de izleyemezsin diyo zaten şaka gibi Warhammer TV doesn't appear to be available in your location. But fear not, there are plenty of awesome subscriber perks you can enjoy. - The Warhammer Vault – a treasure trove of archived Warhammer publications and White Dwarf issues - Full access to Warhammer apps – both Warhammer 40,000: The App and Warhammer Age of Sigmar: The App, with more to come - Premium experiences at official events - Unique offers just for subscribers - A free, exclusive Citadel miniature - The chance to purchase the rest of the exclusive subscriber miniature lineup Check out the Terms & Conditions for more information about your subscription. Ağustos 27, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 42 dakika önce, deadwoll dedi ki: Ben geçen gün buldum diye sevindim, 28gb indirdikten sonra anime olduğunu farkettim indirdiğim şeyin sdf 28gb ben de gördüm onu haueuhaehuaehusdhuf 2 ay önce upload edilmiş ama o yüzden yemedim buymuş top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Hiç bakmamıştım ya burger kingden menü söyledim her centilmen gibi ve torrent'a angels of death yazıp magnet download'a tıkladım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 düşmüş 2 eylülde anca aklıam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 ilk 2 bolumu begendim, hammer & bolterda fena degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 10 bölüm tümü çıktı bunun, son bölümü daha izlemedim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Hammer & Bolter'n 9. bolumu en iyiydi sanirim su ana kadar 2 dizi toplami icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 cadia lı olan bölümde güzel baya. Genel olarak anlattığı factionların ruhunu çok güzel aktarmış. Mesela Sisters lı bölümde iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 Nerden izliyorsunuz ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 hammer & bolter 13 cikmis bu arada, 11 ve 12 wh fantasy o yuzden gectim onlari ben. Interrogator 9. bolumde. Ayrica Angels of Death Origins diye birsey var sanirim serinin prequeli, 00. bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 aod origins'i ucretsiz vermisler full: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 İYİ RUSÇUYA KALMADIK BU SEFER ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 ulan böyle animasyon yapabiliyodunuz da 10 bölüm niye kusmuk izlettirdiniz, shipmistress çöpadamdan eva greene dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 bir takim yeni animasyonlar seneye: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 bir baska yeni seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 full trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar