Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Elinde olan, okumuş baymış olan var mıdır? Sevabına vereyim, emperor'un namına ucuza vereyim diyen varsa almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 bari bi alınık felan yazaydın suna ya hayır ticarette yok bedava kitap verecek var mı konusu sanki sıfır kitap vercek almıcak gibi ikinci el yazmıs bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Abi bir tane ebook reader al, ben sana göndereyim 117 tane kitap (saydım üşenmedim). Ben vaktiyle basılı 40k okumaya çalıştım, akıllı adam işi değil. Zaten edebi değeri falan da yok kitapların, Cüneyt Arkın filmi gibi hepsi. Oğlu babasına ihanet ediyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 deadwoll said: Abi bir tane ebook reader al, ben sana göndereyim 117 tane kitap (saydım üşenmedim). Ben vaktiyle basılı 40k okumaya çalıştım, akıllı adam işi değil. Zaten edebi değeri falan da yok kitapların, Cüneyt Arkın filmi gibi hepsi. Oğlu babasına ihanet ediyor vs. kapaklar aldiriyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 hemde warhammer 40k! burn the heretic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 halbuki tum biriken sulale malvarligini wh40k icin harcayip mutlu ama fakir olmak varken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Sevabına her türlü kitap satın alınır! Sadece şu kitabı almıyorum çünkü çok var elimde. https://mcdn01.gittigidiyor.net/33641/tn30/336412763_tn30_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Câsûsunun derken câsûstan sonra es veriyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Bilmiyorum abi , sirinevler ust gecitte bedava dagitiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Ben bir süre internetten (isviçreden geliyordu galiba) aldım alacağımı, sonra çok pahalı gelmeye başladı. Dijitalleri var bende de hepsinin, bazen güven oluyor, 20-30 sayfa çıkartıp bir yerde okumak. Koca kitabı taşımadan, cebe kıvır koy sayfaları. Amma velakin kitaplığım için denk gelirse alırım. Eskiden remzi kitapevinde oluyordu, uzun zamandır yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 deadwoll said: Zaten edebi değeri falan da yok kitapların, Cüneyt Arkın filmi gibi hepsi. Oğlu babasına ihanet ediyor vs. heheh niye okuyosunuz ki o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 BonePART said: bari bi alınık felan yazaydın suna ya hayır ticarette yok bedava kitap verecek var mı konusu sanki sıfır kitap vercek almıcak gibi ikinci el yazmıs bide Hayırdır hocam nedir bu sinir? Teşekkürler arkadaşlar, ben e-book readerlara bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 aktiftablet said: deadwoll said: Zaten edebi değeri falan da yok kitapların, Cüneyt Arkın filmi gibi hepsi. Oğlu babasına ihanet ediyor vs. heheh niye okuyosunuz ki o zaman =) Çizgiromanları falan neden okuyorsak işte. Eğlenceli. Ben biraz arpg'lere benzetiyorum bu tarz kitapları. Bir dönem MtG kitaplarını falan da okuyordum da, onlarda da mesela edebi bir değer yok ama eğlenceli de değiller. 3-5 tane okuyup baydıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar