Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 yunan isyanında falan baya rüşvet dönmüş diyorlar
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Flassh said: sadman said: Yanlız şöyle de bişey varmış sdf https://www.wikizero.com/en/Battle_of_Gravia_Inn osmanlının balkan stratejisi genelde topuklayıp kaçmak, arkasında bıraktığı turk halkın katliamını izlemek olduğu için gayet normaldir. neo-osmancanlar hala 7 düveli dize getirme chapterında kaldılar sfsfs ya balkanlarda osmanli bolgeleri hep tasere edip "bana vergimi verin, baska ihsan istemem" mi demis?
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 opun verdiği videodaki adamı biliyorum ben, dogukos perinchekis .
photographer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Trol reis :D Reis yaşlandıkça komikleşmeye başladı. Silphatos said: cevap saol asd
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 iyi halt etmişler top yapıp bu devirde kime sıkacaksın
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Adamlarin oldu bitti sokaklara dustu bankalar batti para cekilmiyor halinde bile refah seviyesi bizim kac katimiz, kisibasina GSMH tablosunu koyun da eglenek
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 aktiftablet said: opun verdiği videodaki adamı biliyorum ben, dogukos perinchekis . Batikos perinchekistir o, dogukos olsa yerinde duramazsin
Öne çıkan mesajlar