Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 yunan isyanında falan baya rüşvet dönmüş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Flassh said: sadman said: Yanlız şöyle de bişey varmış sdf https://www.wikizero.com/en/Battle_of_Gravia_Inn osmanlının balkan stratejisi genelde topuklayıp kaçmak, arkasında bıraktığı turk halkın katliamını izlemek olduğu için gayet normaldir. neo-osmancanlar hala 7 düveli dize getirme chapterında kaldılar sfsfs ya balkanlarda osmanli bolgeleri hep tasere edip "bana vergimi verin, baska ihsan istemem" mi demis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 opun verdiği videodaki adamı biliyorum ben, dogukos perinchekis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Trol reis :D Reis yaşlandıkça komikleşmeye başladı. Silphatos said: cevap saol asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 iyi halt etmişler top yapıp bu devirde kime sıkacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Gemiye monte etmek içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Adamlarin oldu bitti sokaklara dustu bankalar batti para cekilmiyor halinde bile refah seviyesi bizim kac katimiz, kisibasina GSMH tablosunu koyun da eglenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 aktiftablet said: opun verdiği videodaki adamı biliyorum ben, dogukos perinchekis . Batikos perinchekistir o, dogukos olsa yerinde duramazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Ucunda taramalı takma yeri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar