deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Ya şimdi yeni anakart, ram, işlemci falan aldım. Klavye, mouse, monitör hep ışıklı. Kasayı da yenileyeceğim. Dolayısıyla oda pavyon gibi olacak. Olmuşken doğru düzgün olsun bari diyorum. Aldığım her şeyin markası farklı ve hepsi kendi yazılımıyla geliyor. Benim tüm ışıklandırmayı bir arada yönetebileceğim bir app falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 isikli koltugun var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 anakartın üzerinde genelde oluyo, rgb fusion - gigabyte mystic light - msi aura sync - asus vs vs aldığın ürünler bunları destekliyorsa hepsini aynı yanıp söndürebiliyon, yoksa rgb controller https://www.amazon.com/Cooler-Master-Controller-Connecting-Customization/dp/B071JY88NX şu tarz birşey alıyon veya kasada-3lü fan setleriyle beraber geliyo genelde, fanları falan bağlıyabiliyon, tek yerden şettirebiliyon. mouse klavye aynı anda aynı efekti vermesi için yukarıdaki özelliklerden biri olması lazım ve bunları destekliyen anakart olması gerek. (yamulmuyorsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 düğün salonuna da götür de ambians olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Esas kediye takicam, pezevenk klavyeyle monitor arasinda yatiyor 5 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ışıklı gamepad başlığı diye gelmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Evet ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar