Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kağıt Beslemeli Scanner

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://www.hepsiburada.com/tarayicilar-c-37

Ne kadar pahalı bunlar ya. Tek ihtiyacım beslemeli scanner. Hızlı fln. olmasına gerek yok .

Bunları alıcağıma 3 in 1 fotokopi makinası alsam aynı fiyata geliyor. Var mı bir önerisi olan , kullanan ?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
3 in 1 dediklerin ölüm ama bunların yanında. Kaliteli beslemeli tarayıcı pahalı. Ev işi olmadıklarından fiyatı köklüyorlar. İkinci el bak.
Mesaj tarihi:
Neden olum ? Yukaridan veriyorum kagidi scan edip cikartiyor alttan. 2 saniyede taramiyor belki ama Hic olumluk bir seyi yok. Toplu scan edebildigi icin problem yasamiyorum.

https://m.trendyol.com/oki/oki-44952104-mc362dn-renkli-lazer-yaz-tar-fot-fax-a4-p-2740313?boutiqueId=201206&gclid=EAIaIQobChMIu7SHqtHl3gIVDMqyCh1OJQRWEAQYASABEgJhtPD_BwE

En kotu ihtimal gider bundan alirim tekrar. Varsa daha uygun, kullandiginiz bir sey sorayim dedim.
Mesaj tarihi:
3in1'lerden var bende
beslemeli tarayici islevi yok, ama birebir kopyalama isi yapiyor.

3in1'lerdeki scannerlarin dpi'lari da baya zayif.

hani ben fatura vs. scanleyip is yapiyorum, senin kullanma amacin ne?

kitap fln pdf'liceksen bu 3in1'lerle olmaz.

//
print ozelligi bozuk bir tane 3in1 var elimde,
ilgilenirsen modelini atayim.
ucuza cozersin
Mesaj tarihi:
Ya bana scanner lazim olmusken kagit beslemeli olsun dedim. Cunku bir tane 3 in 1 fotokopi var ve onda beslemeli calisiyor. Cok rahat oluyor bu sekilde a4 kagitlar, muhasebe evraklari, banka talimatlari vs... icin kullanicam. Oyle catir catir evrak taramiyorum esasinda ama fiyatlari gorunce sok oldum.

Goering abi kagit beslemesi yoksa zaten sunlardan alirim

https://img-aws.ehowcdn.com/560x560/photos.demandstudios.com/getty/article/78/124/84482601.jpg

veya kagit beslemeli 3 in 1 fotokopi. Seninkinin beslemeli scanner ozeligi olsa alabilirdim.
Mesaj tarihi:
abi 3'1 cihazlar,

faks/telefon/printer +scanner

scanner hep manuel.
senin fotokopi ve 3'1 yakin fiyattir su an.

besleme / autofeed istiyorsan 2k gozden cikarman gerekebilir ama fatura vs. icin deger mi dusun.

asiri bir dpi artisi olucak tabi, her formatta kitap/dergi tararsin.
korsanin krali olursun :D:D:D

onun yerine 1400tl'ye stajyer al, hayir duasi alirsin :D
Mesaj tarihi:
beslemelileri sinav kagidi okumak icin kullaniyorlar daha cok ondan fiyatlar kazik..ben de bir ara heves edip manuel scannerimle test yapip denemistim 100 soruda filan cok pratik oluyordu manuel olmasina ragmen..

kitap filan tarayacaksan tarayici tablasinin genis ve ust kapaginin cikabilir olanlarindan al..o cok onemli..
Mesaj tarihi:
Goering said:

abi 3'1 cihazlar,

faks/telefon/printer +scanner

scanner hep manuel.
senin fotokopi ve 3'1 yakin fiyattir su an.

besleme / autofeed istiyorsan 2k gozden cikarman gerekebilir ama fatura vs. icin deger mi dusun.

asiri bir dpi artisi olucak tabi, her formatta kitap/dergi tararsin.
korsanin krali olursun :D:D:D

onun yerine 1400tl'ye stajyer al, hayir duasi alirsin :D

Oki MC362DN Beslemeli scanner'i oldugunu bilerek almadım bile bunu. 2 sene oldu alalı.

ilginç ,hiç düsük dpi'li kagıt beslemeli scanner yok ama 50 dolara manuel scanner'li renkli airprint'li yazıcı var.
  • Yeni Oluştur...