Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinleyin bakalim bir. :)

Delinquent

Öne çıkan mesajlar

Tamam kaydederim musait bir zamanda.

Shrinking Universe'un sonuna dogru olan kisim Showbiz'de bahsettigin yerden daha zor bence, yani zor degil de, daha tiz falan ne bileyim, yoksa dedigim gibi falsetto isime geliyor benim hep. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

Showbiz'in sonundaki tonu cikardim su anda ancak iceriden "sabah dershanen var terbiyesiz!" seklinde bir ciglik geldi. :) Yarin kaydederim.

Under Pressure ve Grace'i dinlemem lazim, pesin yorum yapmayayim ne olur ne olmaz. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 10 Şubat 2005 07:49 tarihinde demiş ki:
Ağlıyodum unintended da, bu kadar iyi muse söyleyen görmedim, o kadar da bar grubu izlemişliğim var. HArcanmadan git bi grup kur abi. Cidden sabah oldu ben yatamıyorum 4. loopum şarkıdaki.

ben 8er kere dinledim be unintented ile nature'ı
hatta şimdi bi daha açayım:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle sesinde cok iyi gitarla uyumunda cok iyi (ikisinide sen calıyodun dimi cunku ben ikisini aynı anda yapamıyorum) hre neyse plug in babayyi cidden guel soylersin sesini matt gibi inceltsen falan basarılarının devamını dilerim[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim
benim postlarım
Sosyal ağlarda paylaş

Cook cok tesekkurler yorumlar icin :)
Evet gitar da vokal de benim.

Bu arada Showbiz'in sonundaki cigligi kaydettim, fakat mikrofonumun kalitesi belli, cizirdadi vesaire ama anlasilmayacak kadar kotu degil. :) Dosya surada : http://can.pause.gen.tr/showbiz.mp3

Sesim kisilmis hafif, soguk hava astimimi azdiriyor da. :D

Edit : Url.

[Bu mesaj Delinquent tarafından 10 Şubat 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehuhe süper olmuş yine hll o ne gırtlak[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

http://can.pause.gen.tr/muscorj.zip

Bilgisayarin dahili mikrofonundan kaydediyorum, gitari kaldiramadi, sirf vokal yaptim. Gerci onu da ne kaldirdi tartisilir. Hehe. Bu arada Muscle Museum'un orijinal tonu fa# ama? Neyse ben orijinal kaydini dinleyip ayni tonda soyledim. :P

Nefes araliklarimi ayarlamam su an icin gercekten cok zor, cunku dedigim gibi astim hastasiyim ve burada 2-3 derece, duz yolda zor yuruyorum.

Izmir'e dondugumde hazir bekleyen gruplarim var, muhtemelen yapariz. Hatta tum Muse sarkilarini kaydederim, isime gelir. :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

tek soyleyebileceğim sesinin sınırlarını iyi keşfetmen

mesela muscle museum un basında gereksiz yere tonunun ustunde tınıları zorlamıssın
duydugum kadarı ile sesinin aralığı gayet yeterli. o yeterli aralık içerisinde kal ve modulasyonları ona gore yap. bos yere zorlama yani sesini. bir iki şarkı soylerken pek belli etmez ama 2.5 saatlik bir performansı belki de 5 gun ard arda yaparsan ses tellerin mahvolur :)=

ama sesin cidden guzel yani. kıymetini bil tenor olmanın. yoksa tatlı baritonmusun? tam anlamadım o kadarını[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Muscle Museum'un basinda evet oyle olmus hafif, o nefes alamamamla ilgili daha ziyade. Tam nefes alamadigimdan normal tonda soyleyebilecegim partisyonlari falsetto soylemek zorunda kalabiliyorum, veya tam tersi. Bu da tam arada kalmis, gidip gelmis ehehe :)

Kategorizasyonu yapacak kadar ince ilgilenmedim tenor veya bariton olma kriterleriyle, ama soyleyebilecegim su var, showbiz kaydindaki tonu 4.25 oktav daha pes soyleyebiliyorum. Gerci bunu daha saglikli bir zamanimda olcmek lazim pek guvenilir degil boyle.

Yorulma acisindan, en kisa aralikli olarak iki gun ust uste konsere ciktim, o yuzden bilemiyorum uzun vadede ne olur. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...