BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Arattım ama bulamadım, 35MM negatiflerimi evde bilgisayara aktarmak istiyorum, daha önce yapan/ilgili cihazı kullanan var mı? ya da bir öneriniz olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 burada bahsetmis.. burada var.. ikinci eli var.. bu da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 ilk ikisi patlak. diğer ikisini bende buldum da özellikle gg'dekine emin olamadım. yani iyi sonuç alıp alamayacağım bir şeye o kadar para vermek mantıklı mı bilemedim. bu arada teşekkür ederim :) tarayıcı olarak da baya bir seçenek var da fiyatlar çılgın atıyor. manuel çözümlerde var onları da uygulayabilirim belki deneyeceğim. şu tchibo'dakini kaçırmasak iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 dene bir sansini.. ya da birak ali yardimci olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Fotoğrafın fotosunu cekmek cok sacma degil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 maksat dijitalize etmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 dana22 said: dene bir sansini.. ya da birak ali yardimci olsun.. aynen bunu gördüm. en mantıklı bu gibi duruyor. başka türlü bir anlatımdı ama olay temelinde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 ali linkinde tchibo makinesinin surusu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 şuna benzer bir canon tarayıcı almıştım: http://www.vatanbilgisayar.com/canon-lide-220-tarayici.html içinde negatif tarayıcı aparatı da vardı. kalitesiz dandik sonuçlar vereceğini sanmıyorum, sonuçta cihaz oldukça iyi tarama performansı sunuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 dana22 said: dene bir sansini.. ya da birak ali yardimci olsun.. Ben de bu sekilde hallediyorum. Tarayiciyla hiç uğraşma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Fotograf studyosuna ver yaparlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 istanbuldaysan eğer , sirkecide tren garının arkasında bin tane fotocu var, gezip hepsinden fiyat alıp bi tanesinde yaptırabilirsin , baskı istemediğini belirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar