Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmail invite dağıtımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
luzax- Dextra
MeSh nameless13

yolladim size . ne hikmetse bana patir kutur geliyor invite hakki . daha 10 gun once falan bitirmistim 6 kisiyi . 1 hafta sonra falan gene vermisler . ^^
Mesaj tarihi:
tesekkürler huun[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hadi hadi son 1 tane kaldı kapışın! gmail süperdir bence rare gibi bişey hava atarsınız arkadaşlarınıza hehe :)[signature][hline]Balikadam (Hergonan) from Olympos(kalbimizde yaşıyor), Frak Kalt from PatiUO (rahmetliydi tekrar canlandı uzak durun :)), Hergonan from Patiuo(newly born, tavernada çalışan amele guy),Hergonan from OSI(rahmetli), Filat Yaosa from SWG (bazen aktif),Fırtına from dünya(hmm.)
Mesaj tarihi:
Invitation yollayan arkadaşa çok teşekkür ederim[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
bende 6 tane var, kalanlara da ben gonderirim bari :)
/edik: yolladim sly ve morlock'a.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 10 Aralık 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende var ama invite yollamayı bilmiyorum (ve bir ay dolması gerekiyormus galiba oda olmadı).
varsa [email protected] a bi tane yollarmısınz?
yeni yıl hediyem olsun kuzencigime :D..
sonra geri yollarım 2 tane bende istediğiniz birine. (yollmayı öğrenince)[signature][hline]Fire is the universal language
Mesaj tarihi:
Deniztoker'e yolladım.

said:
LethE, 25 Aralık 2004 14:02 tarihinde demiş ki:
bende var ama invite yollamayı bilmiyorum (ve bir ay dolması gerekiyormus galiba oda olmadı).
varsa [email protected] a bi tane yollarmısınz?
yeni yıl hediyem olsun kuzencigime :D..
sonra geri yollarım 2 tane bende istediğiniz birine. (yollmayı öğrenince)

Sağ üstte invite to xx firend şeklinde kırmızı bir link var. Eğer yoksa invite hakkını almamışsındır :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
  • Yeni Oluştur...