nameless Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 [email protected] :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 luzax- Dextra MeSh nameless13 yolladim size . ne hikmetse bana patir kutur geliyor invite hakki . daha 10 gun once falan bitirmistim 6 kisiyi . 1 hafta sonra falan gene vermisler . ^^
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bana bi kere 6 tane geldi şimdi yok uzun zamandır[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
nameless Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 saol huun[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Abus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 [email protected] please[signature][hline]Love is Divine
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tesekkürler huun[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eveeet ilk gelen dört kişi bizdenn birer adet gmail invite'ı kazanacak.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 fırtına1'e gitti bi tane. şimdi 3 tane kaldı. eskine olsa millet saldırırdı. şimdi hiç rabet yok bakıyorum[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 [email protected][signature][hline]İmza buysa Kral benem
screamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 [email protected][signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hadi hadi son 1 tane kaldı kapışın! gmail süperdir bence rare gibi bişey hava atarsınız arkadaşlarınıza hehe :)[signature][hline]Balikadam (Hergonan) from Olympos(kalbimizde yaşıyor), Frak Kalt from PatiUO (rahmetliydi tekrar canlandı uzak durun :)), Hergonan from Patiuo(newly born, tavernada çalışan amele guy),Hergonan from OSI(rahmetli), Filat Yaosa from SWG (bazen aktif),Fırtına from dünya(hmm.)
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 [email protected] Çok iyi olur valla...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 karpuz abi bu kaçıncı.gönderdimde ben senin daha öncedende istediğini hatırlıyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 2 kere istedim. 1 Başka topikte :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
screamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Invitation yollayan arkadaşa çok teşekkür ederim[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Felix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 [email protected] yollayana mütesekkir kalinacaktir :-)[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation ViVa La Bam[/u]
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 warsa bana da yollayın : ) [spo1=mailim][email protected][/spo][signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bende 6 tane var, kalanlara da ben gonderirim bari :) /edik: yolladim sly ve morlock'a.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 10 Aralık 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Felix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Tesekkurler klavyen dert gormesin[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation ViVa La Bam[/u]
blindoki Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bana da, bana da lüfteeeennn...... [email protected]
nostabinda Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ARKADAŞLARGmail invite'ı olan biri [email protected] adresine bi invite gönderebilirmi lutfen.Gmail acil lazımda :)[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesajımdan sonra mail adresini yazan ilk 5 kişiye gmail invitation yolluyorum. Birtane sahibi iseniz lütfen bir daha almayın.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bende var ama invite yollamayı bilmiyorum (ve bir ay dolması gerekiyormus galiba oda olmadı). varsa [email protected] a bi tane yollarmısınz? yeni yıl hediyem olsun kuzencigime :D.. sonra geri yollarım 2 tane bende istediğiniz birine. (yollmayı öğrenince)[signature][hline]Fire is the universal language
mdma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 [email protected] gonderebilirsen sevinirim saol[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Deniztoker'e yolladım. said: LethE, 25 Aralık 2004 14:02 tarihinde demiş ki: bende var ama invite yollamayı bilmiyorum (ve bir ay dolması gerekiyormus galiba oda olmadı). varsa [email protected] a bi tane yollarmısınz? yeni yıl hediyem olsun kuzencigime :D.. sonra geri yollarım 2 tane bende istediğiniz birine. (yollmayı öğrenince) Sağ üstte invite to xx firend şeklinde kırmızı bir link var. Eğer yoksa invite hakkını almamışsındır :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Öne çıkan mesajlar