Fefe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ağlayacam şimdi istediğim class wow-europe forumlarınıda okuyorum pvp de düşük diyorlar.Napacam ben ühühühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya şöyle saçma sapan forumlar açmayın allah aşkına ya.kötüyse açmazsın druid.oyundan zevkini alamıyacagım charla ama pvpsi iyi charla oynucam diosan acmazsın druid olur biter..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ne istiyorsanız onu açın bence... nasılsa bunlar sonunda dengelencek yada dengelenmese bile diablodaki gibi dengeliyim derken içine etcekler. güçsüz dediğiniz druid olucak en güçlü ... sonra en güçsüz.... böle gider bu :D ne istiyorsan onu aç hiç bakma bence pvp si kötü diyenlere falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affb12 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ermynorac abi cok güsel moral veriosun bende druid acmak istiorm korkiodm simdi acıam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nasil iyi deiller anlamadim yani druid olarak mesela ayni leveldaki roguelari kolaylikla halledebiliyorum.. buyu yapmak istetresn yada heal druid formda savasirsin baktin manan azaldi faeral forma gecersin mis gibi armorun olur guzelcede rakibini stun ederek attack strength ini dusurerek savasirsin.. tabi simdi rogue da cikar bende druidleri kesiyorum der.. dogrudur. valla simdiye kadar 5 tane mmorpg yi en az 3 ay oynadim (iki tanesini 1er sene) ve sonunda anladimki ortada dengesiz karakter sinifi diye bisey yok sadece ortada "agliyan" insanlar var.. forumlarda agliyan insanlarn %90 i oyundaki kendi karakterinin superman gibi bisey olmasini bekliyo.. önüne geleni kessin kimse karsi koyamasin falan.. birakin sayilarla ugrasmayi kendi kisiliginize ve eglence anlayisiniza hangi karakter sinifini uygun görüyosaniz onu secin derim.. iyimi kötümü gibi sorular cidden bayginlik getiriyo insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bu arada druid olarak yardim istersen imzamda bilgiler yaziyo[signature][hline][[ World of Warcraft ]] Server: Argent Dawn (RP) Class: Druid Race: Night Elf Name: Silverthorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bence druid pvp'de gayet iyi. oyundaki en iyi 2. healer class, root çok etkili (spider belt'in düzelmesiyle daha da etkili oldu). cat form'a çok kötü deseler de bear form gayet iyi. nerdeyse kendi level'ında warrior'a kafa tutacak o derece. ve en önemlisi oynaması çok zevkli. oyunu da zevk almak için oynadığına göre gerisini düşünmene gerek yok.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 orda burda okuyup bu class kotu diye bi yorum getirmek cidden cok sacma bisi kendin arastirmani yap wow sitelerinden buyulerini talentlerini falan ogren ona gore bisiler yaparsin bencede druid hem goze guzel gorunen(elf druid) hemde ii savasabilen bi class..nasi bi mantik anlamiyorum yani class i begeniyosun sen sora biri kotu diyo soguyosun ?anlamak mumkun degil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bunu yazmaktan biktim ama oynanan classtan cok oynayan ki$i ve itemlar onemli pvp de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Mirage, 17 Şubat 2005 01:01 tarihinde demiş ki: nerdeyse kendi level'ında warrior'a kafa tutacak o derece. ve Birgun duzeltirlerse warriorlari gostericem kafa tutmayi ama :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bir class in iyimi kotumu oldugunu oynamadan bilemezsin..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Druid büyülerine bakıyorumda buff ve heal büyüleri gayet güzel bence PvP de savaşa girmek yerine heal ve buff bassa partinin gücünü feci arttırır gibime geliyo bu bir takım oyunu herkes combata gircek die bir kural yok bence druid iyi bir class ama kişiye göre mesela bana uymaz ben hareketi severim millet dövüşürken uzaktan bakamam[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar