monoscope Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Merhaba, 40-50 bin bandında bir araba bakmaktayım marka model şanzıman tipi tercihlerim çok önem göstermiyor şu anda ayağımı yerden kesecek birşeye ihtiyacım var. Kolay Gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 O fiyatlar da Fiat Bravo s2 kasa bakmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 opel astra H kasa 1.3 CDTI al geç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 astra H kasa 1.3cdti'in tek sıkıntısı 6 ileri olması, kalkışlarda kısa 1. vitesi hemen 2'ye almak, dik yokuşlarda da 2'yle yığılıp 1'le giderken bağıran motora sabretmek gerekiyor :) Ha ama 6. vitesin nimeti olarak da 140-150'de arabanın sesi çıkmadan gidiyorsun, az yakıyor çok da kaçıyor. Motora daha birşey olduğunu duymadım, ama 240 binde komple şanzıman yeniledim :) P.S. Validenin arabasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Bende de 1.3 astra h var. Tavsiye ederim. 2006 model bende ki ama. Vergisini söyleyınce senelik çok sövüyorlar bana. Sağlam araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=yZK821mcBWg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 O paraya adam yine iyi ugrasmis dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 dacia'yı görünce opel astra h kasadan özür dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar