Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 mesela şöyle bir şey düşünelim Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB Hafıza, 512 GB Depolama, ESS Sabre ES9028C2M DAC, 4000 mAh Pil bunları toplayıp birleştirip bir mobil cihaz yapmak ne kadar mümkün / kolay? GameBoy Advance veya PS Vita görüntüsünde bir şey istiyorum. Emülatör ve oyun yükleyip, MP3'leri depolayıp, hem bir MP3 çalar DAC cihazı hem de el konsolu gibi kullanmak için. TV'ye bağlamak için HDMI çıkışı, kulaklık çıkışı ve usb-c çıkışı olacak. ya da, parçaları tek tek alıp birleştirmek için uğraşmak yerine direk Samsung Galaxy Note9 alsak, bunun üstüne PS Vita benzeri bir kasa gibi takabileceğimiz bir cihaz yapmak mı daha mantıklı? bu arada şu cep telefonlarına takılan gamepad'leri kastetmiyorum. kullanacağımız cihazın üstünde hoparlör, kaliteli kulaklık çıkışı, Nintendo Switch gibi televizyona bağlayarak büyük ekranda gösterebilmek gibi özellikler lazım. açılıp kapanan gamepad'ler bu tip ihtiyaçları karşılamaz. bi de konuyla alakalı, https://www.retromodding.com/products/build-to-order-gameboy-advance şu sitede kendi gameboy advance'imizi yapabiliyoruz, rengini felan kendimiz seçiyoruz. tabii yan özellikleriyle felan $335 ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 okumaya çalışma gafletinde bulundum ve bir gecede cahilleştiğimi, bahsedilenlere, dile ne kadar yabancı kaldığımı farkettim. op yanlış anlamasın lütfen. ben ileride bana baksın diye çocuk yapmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 biri laptop toplamak için böyle bi başlık açmıştı, sen miydin o da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Toplama bilgisayar gibi telefon yapmak, fena fikir değil aslında 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 o fikir vardı zaten baktım şimdi phonebloks muş adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 O parcalari alip vestele yada caspera gidersek toplarlar ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 hemen hemen her konfigrasyonda bi alet yok mu istediğin özellikleri arat illa bi model çıkar karşına hazır yapılmışını alırsın mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 iphone'a 3.5mm jack girişi yapan ve parçalarını toplayıp kendi iphone'unu yapan bir eleman var youtube'da. imkânsız değil ancak öğrenilmesi gereken çok şey var. maliyeti çok yüksek bir de zaman ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 umarım yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 paran olduktan sonra her şeyi yapabilirsin de çöpe gider paran o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 SEO botu var galiba forumun, arada bone nin hesabini kullanarak, aslinda hic bir zaman yapilmayacak, ama maksat geyik olsun, site seo kazansin, millet de 3-5 tartissin basliklari aciyo. kim yazmissa guzel yazmis ama yani suphe cekmiyo. ben begeniyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 sana bir ps vita almani oneriyorum Ama amac hobiyse 16F84A ve bi LED serit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar