Selamon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yeni gün yeni konu. Horace muhteşem bir yayın teşekkür ederim. Bu arada Horace formata uygun olarak bir istekte bulunma şansım varsa Duvara Karşı'nın film müziklerinden Nar-ı Ney i istiyebilir miyim?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok bende o. ama konsepti bozmıcaz merak etme :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 türküler bittimi? yoksa hiç çalmadın mı horace? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 türkü çalmadım hiç. uyutmaya çalışıyorum ben sizi.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yaa eğer sende var ise Thangorodrim-love song I den Thangorodrim-love song XVII kadar calabilirsen sevinirim hem isediğn işi daha rahat yaprsın millet direk uyurlar hehe[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 horas elalemi yatağa mı atmaya çalışıyorsun sübyancı seni[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 işediğim işi daha mı rahat yaparım!!? :P uyuyun olm siz de. neyse. hala uyumayan kaldıysa bi şok olayına giriyim ben.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 gir gir. evdeki herkesi uyandırma riskini almış açmışım zaten radyoyu :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 öeh yani bu kadarını da ummamıştım[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 heh uyku olayı kişiden kişiye değişir, babam bunları kasetçalara takıp istanbul'dan almanya'ya direksiyon sürüyormuş durmadan vaktinde.. :horace: babamla amcalar uyanık olsalar dinletirdim, oooh nasıl mest olurlardı var ya..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bazen, armoniye ıtrî dönemindeki kadar önem verilseydi şimdi müzik ne durumda olurdu acaba diye merak ediyorum. ney zaten magical bir alet. aynı ezgiyi başka aletle çalıyorsun detect magic sonuç vermiyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valla benim uyma olasığı sıfır ya sen uyucan yada biz seni dinlicez hehe[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK [Bu mesaj slayer77 tarafından 16 Şubat 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valla ben uyuycam. iyi geceler gençler ve kendini genç sanan moruklar (misal sufi :D)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 İşte dumur buna denir.. Horace'ı dinlediğimi unutmuşum birden sanat müziği girince devreye, babamın mp3leri benim makinede ne arıyo oldum :) kısa ama yoğun bi şaşkınlık[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hehehe kendini iyi uyuttun valla sanada iyi geceler[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: horacegoesskiing, 16 Şubat 2005 02:07 tarihinde demiş ki: valla ben uyuycam. iyi geceler gençler ve kendini genç sanan moruklar (misal sufi :D) :yapma:[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tiestonun bu şarkısının klibini çektim.. Ya bir hatun var klipte inanılmaz ya inanılmaz.. inanmadım zaten..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 radyonun basnda ask acısı cekenlere yazıo bi actım club muzık abi bizde ask acısı cekioz yaa biraz skow gir sole damardan...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 saol valla ragatladım gevsedim tam damardan girdi valla zati ask acısı ile yanıp tutusuom...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 berk ve playlisti iş başında, özgür bıraktım playlisti; kafasına göre çalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 simid bi tane kadın vardı sarkısı bang bang di biraz slow du ama ismini hatırlamıom calarsan savinrm...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: aquila, 16 Şubat 2005 03:49 tarihinde demiş ki: bang bang you shot me down bang bang i hit the ground bang bang my baby shot me down aynen bu sarkıydı...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yok bosver bu saate slow ii gider hem biraz gevseriz ;)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sabah sabah Klasik Rock çalmak gelmedi içimden o nedenle heavy metal slowları çalıyorum. umarım beğenirsiniz.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valla gayet güzel bence :) melancholy falan ii gidio :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar